Ca viața mea să se transforme, am ales să fac schimbări…

Această conversație este pentru tine, dacă acum treci prin situații în care este necesar să lași în urmă lumea în care (ți se pare că) trăiești, să închizi și sigileze toate ușile în urma ta, chiar dacă nu vezi înaintea ta deschizându-se o altă ușă. Acesta este ”testul credinței” care vine ca învățare sau recapitulare pentru tine. Sufletul tău își are propria sa busolă, pe care mintea nu o înțelege. S-ar putea să te trezești într-o dimineață că nu mai înțelegi nimic din viața ta, că ești străină într-o lume pe care o vezi cu alți ochi. E important să ai credință că totul se întâmplă în acord cu sufletul tău. Dă-ți voie doar să fii, liniștește zgomotul din mintea ta și vei auzi vocea sufletului tău, intuiția cum te ghidează pas cu pas.

Astăzi pot să văd cu claritate că ultimul an din viața mea a fost despre a învăța lecția non atașamentului sau a trăi pe calea renunțării. Kilogramele acumulate în corpul meu sunt rezistența de a integra această lecție. Sunt profund recunoscătoare corpului meu, care este partenerul meu de călătorie în această viață sacră, care îmi arată ce mintea mea renunță să accepte. El m-a ghidat pas cu pas spre o viață extraordinară, trăită cu libertate, autenticitate și acceptare pentru tot ce este și nu este. Aleg acum să merg în călătoria mea spre un alt început, o nouă viață, trăită cu bucurie, iubire, vulnerabilitate și credință infinită.

Ca viața ta să se transforme e important să alegi să faci niște schimbări!

Nu te poți aștepta ca viața ta să se schimbe dacă nu EȘTI DISPUSĂ SĂ FACI schimbări. Ce alegi să schimbi sau să nu schimbi, e în totalitate responsabilitatea ta.

Fii sinceră cu tine și răspunde-ți la întrebarea: Ce mă face să tot amân transformarea vieții mele?

Nu poți să repeți la nesfârșit aceleași comportamente distructive și să crezi că viața ta se va schimba. Evoluția, creșterea nivelului de conștiință înseamnă să alegi să renunți la ceea ce nu mai rezonează cu tine și a continua să evoluezi ca nivel de vibrație/conștiință. Ascensiunea este despre a da drumul periodic la tot ceea ce nu mai servește evoluției tale. Evoluția este dincolo de mental, de aceea pare atât de greu acest proces, pentru că nu poate fi percepută de minte. O poți simți, trăi și cunoaște doar cu sufletul. Ce experimentăm acum este un nou nivel de conștiință la nivel de umanitate, care se întâmplă fie că opui tu rezistență sau nu.

Nu este treaba ta să-i tragi pe alții în sus după tine ca nivel de vibrație, nu este treaba ta să le spui ce să facă. Treaba ta este să fii un exemplu viu (pentru cei care vor să evolueze), să fii o sursă inspirație prin modul în care trăiești/ te manifești, prin modul în care îți creezi viața pe care ți-o dorești.

Astfel, cei care vor cu adevărat să evolueze se vor uita la tine și îți vor urma exemplul, vor fi inspirați de cine ești tu. Și cei care sunt interesați să afle mai multe de la tine te vor găsi, te vor urma, te vor întreba „cum ai reușit asta?” și ei vin spre tine.

Tot ce comunic este experiența mea personală, de aceea am ales să împărtășesc ce am ales să schimb în viața mea. Am analizat ultimul an din viața mea, din perspectiva sufletului meu și am văzut că lucrez foarte mult, m-am epuizat și financiar am avut blocaje din ce în ce mai mari. Ce m-a blocat în tot procesul ăsta a fost credința să fac tot mai mult, să lucrez cu cât mai multe femei, pe bani puțini, să ofer multe servicii gratis și asta a dus la rezultatele din prezent.

Schimbările pe care am ales să le fac de acum înainte, sunt ca tot ce fac de acum e să fiu eu pe primul loc, pentru a putea da mai departe din plinul meu de energie celor care aleg să lucreze cu mine. Am ales să lucrez doar cu persoane care au angajament și doresc sa facă acțiuni zi de zi pentru transformare. Astfel ne prețuim reciproc cea mai importantă resursă: TIMPUL. Am ales să lucrez doar cu persoanele care sunt dispuse să plătească prețul pe care eu îl consider corect pentru energia mea.

Chiar dacă asta că e o strategie de marketing des folosită, renunț să mai ofer reduceri pentru că blochez fluxul de energie al abundenței, către mine și femeile care aleg să lucreze cu mine. Acesta este impactul pe care eu l-am simțit în ultimul an. Toate prețurile plătite pentru serviciile reprezintă un schimb de energie astfel, cine lucrează cu mine simte că banii pe care îi plătește sunt schimbul pentru energia pe care eu o ofer și care se întoarce în viața lor prin creșterea nivelului de conștiință și abundență.

Ca schimb de energie și resurse cu care aleg să contribui sunt:

  1. Ședința individuală de mentorat –  Este o întâlnire cu cine nu a mai lucrat cu mine și vrea să descoperim împreună care este metoda de lucru care i se potrivește.
  2. Program de curățare energeticăProces de vindecare energetică și transformare a energiei feminine, la toate nivelurile (fizic, mental, emoțional și spiritual), în 3 etape.
  3. Program de mentorat – 30 zile  – Am ales să ofer bonus după terminarea programului de mentorat accesul la un grup exclusivist creat din femeile care au parcurs programul de mentorat. Ne întâlnim live, pe Zoom, pentru a lucra împreună.
  4. Workshop-uri parte din Cercul de feminitate
  5. Sexualitate sacră curs practic de manifestare – 2 zile.
  6. Corpul este oglinda minții tale – Curs practic de autovindecare.

Călătoria spre sinele tău autentic, superior, divin, este o călătorie pe care nimeni nu o poate face în locul tău, doar tu poți alege metoda care ți se potrivește, pentru a porni împreună într-o călătorie în interiorul tău.

Mai multe detalii găsești aici.

Fie ca lumina divină să strălucească cu ușurință în viața ta!

Leave a Comment