Călătoria femeii Trezite

Călătoria femeii trezite nu a fost ușoară, dar este drumul spre libertate prin care își conștientizează cu fiecare experiență puterea și rolul pe care îl are pe acest Pământ. Femeia trezită simte prin toate celulele corpului ei că viața ei este sacră, că procesul de trezire și de transformare pe care îl experimentează în fiecare clipă are puterea de a aduce o contribuție extraordinară lumii.

Femeia trezită știe că bărbații care îi traversează viața sunt Maeștrii ei. Știe că rănile care se activează prin intermediul lor reprezintă de fapt Lumina de care ea are nevoie pentru a păși pe drumul vindecării și transformării. Simte că totul este perfect mereu în Acum și în fiecare clipă se abandonează cu toată iubirea și credința Lui Dumnezeu, pentru ca misiunea ei să se împlinească. Această călătorie i-a adus în cale toate fricile tale, întâlnirea cu umbrele trecutului, cu propriile neputințe, răni, frici, măști și limitări. Astăzi, singura voce pe care o ascultă este vocea intuiției, vocea sufletului ei.

Femeia  trezită este conștientă de măreția ei fără a se mai ascunde în spatele măștilor, pentru că acum știe cine e cu adevărat. Știe că Darurile ei sunt valoroase și lumea are nevoie de ele. Femeia trezită trăiește fiecare zi din plin ca să facă o diferență prin darurile ei!

Te invit și pe tine să pășești în această călătorie Sacră de transformare. Lasă vocea intuiției tale să te ghideze pas cu pas. Schimbarea vieții tale stă în trezirea și acțiunile tale. Nu poți aștepta ca lumea să se schimbe, pentru ca tu să fii în sfârșit bine cu tine și fericită.

Ce trebuie să faci ca să te trezești? În primul rând, să te conectezi cu emoțiile tale și cu corpul tău, care există doar în momentul Prezent. Dacă vrei să începi să trăiești o viață autentică, e nevoie să renunți la toate credințele limitative care te-au făcut să crezi că nu poți, că nu ești suficient de bună să facă o diferență, că nu ai nimic de oferit lumii. Când alegi să te eliberezi de aceste lanțuri care te limitează să trăiești o viață minusculă, plină de suferință, trezești în tine dorința de a alege calea intuiției, de a trăi cu putere, de a fi autentică, de a fi ceea ce ești menită să fii: o ființă întreagă, perfectă și completă.

Rămânând blocată și speriată de fricile tale nu aduci nici o contribuție pozitivă lumii. Atunci când ești pregătită să renunță să fii cel mai mare dușman și  judecător al tău, vei vedea că în iubirea de sine, acceptarea și credința că totul este posibil pentru tine, găsești adevărata ta putere și vindecare. Suferința eliberează tot ceea ce nu îți mai servește: măști, etichete, convingeri limitative, tipare care nu sunt cu adevărat ale tale.

Suferința din viața ta este de fapt un început spre Transformarea vieții tale. Mesajul suferinței din viața ta este să îți asculți vocea intuiției care întotdeauna te ghidează spre darurile tale DIVINE.

Atunci când conștientizezi că în interiorul tău se află o fetiță rănită, poți să vezi că toate poveștile din viața ta de adult te conduc înspre această fetiță rănită și abandonată. Numai prin vindecarea fetiței tale interioare, poți să fii cu adevărat liberă de toate poveștile trecutului, care te opresc să trăiești o viață extraordinară. Fiecare poveste este o poartă spre o durere reprimată care are nevoie să fie adusă la lumină, conștientizată și vindecată. Singura cale de a te elibera de lanțurile trecutului care îți fură vitalitatea, strălucirea… viața însăși… este de a te uita la rănile tale, a te împrieteni cu ceea ce te doare cel mai tare. Ai învățat să le ascunzi prin măști pentru a supraviețui confortabil, în ceea ce cu greu numești “Viața mea”. Fă din poveștile trecutului tău, parteneri de călătorie spre autenticitate, strălucire și libertate.

Trezirea ta transformă modul în care gândești, simți, acționezi și dansezi cu viața. Prin trezirea ta, devii o sursă de inspirație pentru femeile din jurul tău care aleg să se trezească și să își urmeze propria călătorie de evoluție. Fiecare femeie pe care o întâlnești este oglinda ta. Puterea ta crește pe măsură ce fiecare crește și își descoperă propria putere feminină. Celelalte femei îți sunt partenere înspre aceiași lucrare Divină, Sacră.

Ca femeie autentică nu mai accepți acțiunile și comportamentele care nu te onorează cu adevărat. Atunci când conștientizezi că violența, ura și agresivitatea celor din jurul tău provin din rănile din trecut nevindecate, oferi tuturor celor din jurul tău (dacă sunt dispuși să vadă, să audă și să primească) spațiul în care să își înceapă propria vindecare.

Dacă nu a venit acum momentul lor pentru vindecare, nu își onorează cuvântul, nu fac ce spun când spun că fac ceva, nu își asumă responsabilitatea pentru acțiunile lor, binecuvânteză-i cu iubirea ta și mergi mai departe în călătoria ta.

Primul contact conștient pe care l-am avut cu rănile s-a petrecut în India, în urmă cu 3 ani. Transformarea mea a început cu o schimbare la felul în care am început să îmi văd viața. Corpul mi s-a relaxat complet și am experimentat o senzație deplină de libertate. M-am deschis complet către un spațiu de vulnerabilitate, de abandon complet în fața a ce nu puteam controla în viața mea. În acel spațiu am simțit că fricile mele au dispărut. Pentru prima dată în viața mea nu m-am mai simțit singură și blocată în suferință. Am devenit extrem de prezentă la corpul meu și la tot ce mă înconjura, ca și cum trăiam cu adevărat pentru prima dată. În clipa aceea am știu că nimic nu va mai fi ca înainte în viața mea. Starea de prezență pe care am simțit-o în acel loc mi-a schimbat viața.

Astăzi știu că toate experințele trăite în India au venit să îmi reamintească cine sunt cu adevărat. Iubirea este astăzi Templul meu sacru în care mă retrag pentru a mă conecta cu visurile, pasiunile și dorințele. Locul în care  îmi creez viața ghidată de intuiția mea. Atunci când nu mai ai angajament la mediocritate, viața ta devine un dans cu posibilitatea de a fi libertate, iubire, putere și magie, mereu în Acum.

Te invit, să spui DA iubirii, credinței, prezenței, alegerilor conștiente, responsabilității, compasiunii, contribuției. Toate acestea sunt valori prin care poți să deschizi ușa unei vieți extraordinare.

Nu uita să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate evenimentele desfășurate. Deschide-te către noi orizonturi, deschide noi uși spre tine și oportunități extraordinare!

Fericirea este singurul lucru care se multiplică atunci când o împărtășești! Dacă acest conținut a făcut o diferență pentru tine, dă-l mai departe tuturor femeilor din viața ta!

Leave a Comment