Ce este o Relație Sacră conștientă?

Relațiile sunt terenul de joacă pentru ego. Ele sunt raiul sau iadul tău.

Întotdeauna tu alegi cine câștigă jocul: IUBIREA sau FRICA.

Intenția și valorile tale sunt fundamentul care mențin relația vie. Când unul sau ambii parteneri dintr-o relație încep să practice ritualuri de amplificare a energiei sexuale, automat relația se transformă. Relațiile înseamnă un flux energetic și pe măsură ce amplifici acest flux energetic, se modifică și în relația ta cu partenerul. Dacă ai blocaje energetice, relaționarea dintre voi este afectată și apar blocaje.

Ce se întâmplă când ne îndrăgostim?
El crede că a găsit în tine femeia care îi poate satisface toate nevoile fizice și emoționale. Tu crezi la fel. Asta nu este iubirea pentru celălalt, este iubirea în care fiecare are grijă de nevoile personale. Cealaltă persoană devine un mijloc prin care tu să fii fericită.

Iubirea nu este ce primești, este ce oferi! Oamenii fac o mare greșeală când cred că oferi celor pe care îi iubești. Adevărul este că îi iubești pe cei cărora le oferi!

Dacă eu îți ofer ceva, asta înseamnă că investesc în tine o parte din mine, o parte din mine pe care o iubesc. Pentru mine iubirea înseamnă libertatea de a fi cine sunt, dezbrăcată de măști și de așteptări. Bărbatul perfect pentru mine este cel care mă iubește pentru cine sunt, crede în visurile mele, îmi oferă libertate și spațiu să creez. Pentru mine el e un exemplu de responsabilitate, abundență, compasiune, autenticitate, bucurie și credință, când viața ne testează iubirea. Iubirea este starea în care inima mea recunoaște sentimentul de “acasă” în celălalt.

Cum îți dai seama că EL este bărbatul potrivit pentru tine?
Întreabă-te: e cineva care dorește să meargă în aceiași direcție cu tine, care este compatibil cu valorile tale, din punct de vedere emoțional, fizic și spiritual? Bărbatul potrivit pentru tine este bărbatul pe care îl iubești așa cum este și nu vrei să îl schimbi în niciun fel. Dacă găsești un asemenea bărbat, el îți va răspunde întotdeauna cu aceiași atitudine, pentru că el va fi oglinda ta. Ce oferi, întotdeauna vei primi în oglindă.

Toate relațiile pe care le ai în viața ta sunt o oglindă

care îți arată cine ești tu acum în viața ta.

Relațiile te învață lecția iubirii necondiționate, fiecare relație reprezintă o oportunitate de a practica iubirea necondiționată. Tot ceea ce este în afara ta este o iluzie, o oglindire perfectă a Universului tău interior. Oamenii ce pășesc în viața ta nu sunt altceva decât umbre, oglindiri ale eului tău. Până când nu le accepți și integrezi pentru a-ți releva sinele autentic, ele vor continua să rămână, iar tu vei continua să oglindești întunericul din tine în ceilalți. Poți să îți folosești relațiile ca o oglindă, pentru a vedea când acționezi din sinele-ego sau din sinele-suflet.

Rănile nevindecate se transformă într-un tipar negativ care se repetă și scot la suprafață aceleași frici. Atunci când refuzi să îți accepți sentimentele, ele creează automat aceleași situații pentru a-ți atrage atenția către rănile tale care cer să fie vindecate. De ce se repetă experiențele din trecut? Trecutul se repetă la infinit dacă nu înveți lecția și nu faci alegeri diferite în viața ta. Crede că e posibil și ai parcurs jumătate din drumul către visul tău. Mintea este ca un mușchi care poate să fie antrenat pentru a crea viața pe care ți-o dorești. O minte neantrenată nu poate vizualiza oportunitățile și noile perspective. Ea vede doar prin filtrul experiențelor din trecut, proiectând trecutul în prezent și viitor. Dacă ai avut o experiență dureroasă în trecut, mintea se raportează la trecut ca și cum este real, în prezent.

Personal, am văzut că am recreat experiențele din trecut până în momentul în care am învățat lecția și importanța fiecărei persoane prin care am primit lecțiile. Trecutul meu a încetat să se mai repete în momentul în care am început să îmi vindec rănile. Pentru că am suferit mult în relații, de fiecare dată când cunoșteam pe cineva, primul gând care îmi apărea era că nu vreau să mai sufăr. Frica în relațiile mele era să nu sufăr și nu fiu părăsită. Mintea subconștientă nu cunoaște semnificația cuvântului NU, el percepea de fiecare dată că “VREAU să sufăr”. Când îți vindeci rănile, experimentezi relații armonioase, suferința nu mai există, pentru că atunci când nu o mai conții nu te mai gândești la ea și nu o mai proiectezi în jurul tău. Ajungem să respingem experiențele din trecut în care am suferit, fără să fim prezenți că sub diverse forme atragem în viața noastră experiențele de care fugim. Ani de zile sufeream și respingeam idee de a fi singură, fără să văd că de fapt cream și mai multă suferință în viața mea. Singurătatea era pentru mine pedeapsa supremă. Cu cât trăiam mai mult cu frica de a nu fi respinsă și părăsită, cu atât cream mai multe experiențe în care eram respinsă, sub diferite forme. Astăzi, pentru mine, singurătatea este o binecuvântare, pentru că în ea am putut să descopăr cine sunt cu adevărat.

Relațiile mele mi-am oglindit cine NU SUNT și ce NU VREAU în viața mea și singurătatea mi-a oglindit CINE SUNT și CE VREAU cu adevărat.

Primesc des întrebarea: “Cum îmi vindec trecutul?”
Acceptând că ai făcut tot ce ai putut mai bine în acele momente, în funcție de cunoașterea pe care o aveai atunci. Acceptând, poți să te ierți și să-i ierți pe cei care crezi că te-au rănit. Din perspectiva mea, nu există alegeri bune sau rele, există doar alegeri făcute prin filtrul din care îți trăiești viața: frica sau iubire. Toate alegerile tale sunt făcute conform planului Divin, pe care sufletul tău a ales să le experimenteze în această viață, având ca singur scop evoluția ta și învățarea lecției supreme: iubirea necondiționată. Fiecare om cu care te intersectezi în această viață vine să te învețe lecția iubirii necondiționate, care dizolvă frica și separarea. Cred că nu există coincidențe în viață, totul este creat perfect în Univers, noi suntem orbi și trăim în întunericul din mintea noastră. Într-o zi toată suferința din viața ta va avea sens. De fapt, totul are un sens și acum, doar că mintea ta e prea ocupată să înțeleagă decât să vadă și să descopere lecția din spatele fiecărei experiențe dureroase.

Vrei fericire? Atunci creează fericirea mai întâi în mintea ta și apoi vei fi fericită.
Un bătrân stătea de vorbă cu nepotul său, spunându-i: „Dragul meu fiu, în mintea noastră se dă o luptă între doi lupi. Unul este rău, gelos, lacom, minte și are un ego nemărginit. În schimb, celălalt lup este bun, este bucurie, iubire, pace, contribuție, empatie.” Băiatul ascultă cu atenție și întreabă: „Bunicule și cine câștigă?” Atunci bătrânul îi răspunde cu seninătate zâmbind: „Acela pe care îl hrănești câștigă.”

În final, contează doar trei lucruri:

  • cât de mult ai iubit,
  • cât de frumos ai trăit și
  • ce lași în urma ta.

Fundamentul unei vieți trăită în suferință și lipsuri este frica și la baza unei vieți extraordinare, trăită în abundență și prosperitate este iubirea necondiționată. Scopul nostru cel mai înalt este să trăim în armonie cu tot ce se petrece în jurul nostru, astfel viața este plină de semnificație a trăirii în iubire, nu a unor realizări exterioare.
În fiecare moment poți să alegi să trăiești în uniune sau în separare. Totul este alegerea ta: faci alegerea de a accepta forța energiei vitale în corpul tău, pentru a-ți oferi experiența întrupării depline a Divinului și în loc să trăiești în separare, trăiești în iubire. Asta înseamnă să alegi să renunți la toate tiparele care judecă, resping, sau reprimă energia Divină care este în toți și în toate.

Leave a Comment