Suflet magic, am ales să creez această pagină pentru a aduce claritate cu privire la terapia sufletului sau hipnoterapia spirituală.

Ce este hipnoterapia?

Hipnoterapia este o abordare eficientă prin care ai acces la partea minții subconștiente care deține memorii reprimate și convingeri descurajatoare, orientate către negativitate, care generează emoții negative.

Hipnoterapia implică folosirea sugestiilor pozitive în timpul stării de hipnoză, pentru implementarea unor schimbări benefice în modul în care gândești, te simți și te comporți, precum și pentru a susține în procesul de autovindecare.

Hipnoza sau imageria dirijată este o forma profunda de relaxare, este o stare naturală a conștiinței pe care oricine o accesează. Transcende nivelul critic, analitic de la nivel conștient și facilitează transformări benefice, în acord cu intenția ta.

Din starea de relaxare profundă accesezi cunoașterea de la nivel subconștient (mintea sufletului) și supraconștient (conexiune cu mintea universală de unde toate conștiințele își au originea și se întorc după moarte) pentru a vedea și integra rădăcinile cauzale ale blocajelor din prezent, autocunoaștere, explorare și evoluție spirituală.

Cu toții suntem Maeștrii ai stării de hipnoză! De-a lungul zilei și nopții intrăm și ieșim automat, fără ca măcar să realizăm sau să etichetăm această stare ca fiind hipnoză. Accesăm starea de hipnoză când visăm cu ochii deschiși, când medităm, când ne relaxăm, înainte de a adormi sau în starea de veghe chiar înainte de a deveni complet treji, când citim sau ne uităm la filme și Tv. La naștere nu avem minte conștientă de aceea ca bebeluși avem subconștientul deschis și până se formează mintea conștientă suntem în starea de hipnoză.

Cât este de eficientă hipnoterapia spirituală?

Un studiu comparativ efectuat de către Alfred A. Barrios, doctor în psihologie și colegii săi publicat în revista „Psychotherapy”, volumul 7, numărul 1 și în revista „American Health”din SUA, arată cât de bine funcționează hipnoterapia:

 • Psihanaliza: 38% recuperare după 600 de ședințe
 • Terapia Comportamentală: 72% recuperare după 22 de ședințe
 • Hipnoterapia spirituală: 93% recuperare după 6 ședințe

Cum se desfășoară o sesiune?

 • Etapa 1 Consimțământul terapeutic reprezintă descrierea procesului în care ești ghidat/ă și tot ce urmează să experimentezi în cadrul ședinței; (Important! Toate informațiile personale revelate din timpul sesiunii sunt confidențiale. Documentarea sesiunii ca studiu de caz se face doar cu acordul tău scris.)
 • Etapa 2 Evaluarea și planul de practică hipnoterapeutică – în această etapă aduci claritate care este subiectul principal pe care îl adresezi în cadrul sesiunii. Fiecare sesiune este o experiență transformatoare pentru că metoda terapeutică aplicată îți este revelată prin ghidarea sinelui divin, maeștrilor tăi divini și Arhanghelilor. Tot ei îți arată tot ce îți este benefic să îți reamintești, să aduci în planul conștient și îți oferă toate răspunsurile la tot ce ai de eliberat, integrat și împlinit la nivel de suflet în această viață. Evaluarea durează aproximativ 1 oră, timp în care ești complet conștient/ă.
 • Etapa 3 Inducția în starea de hipnoză în care se adresează una din metodele terapeutice integrativă sau mai multe alese în etapa 2 cum ar fi:

  A. Terapia subconștientului și optimizarea gândirii pentru conectarea cu nivelurile superioare de conștiință.
  B. Terapia de sugestie pentru alinierea cu nivelul de gândire supraconstient (al eului superior) și funcționarea dintr-o stare de uniune în conștiință cu divinitatea.
  C. Călătorie pe linia timpului – Prin starea de hipnoză accesezi o stare extinsă de conștiință în care accesezi experiențe din vieți anterioare din trecut, viața prezentă sau vieți viitoare în funcție de ce aleg ghizii tăi spirituali că e benefic să îți arate în fiecare sesiune.
  D. Terapia de regresie în viața dincolo de vieți (explorarea nivelului de existență supraconștient dincolo de viața fizică).
  E. Tehnica de eliberare și accesare a memoriilor vieții anterioare/paralele la Arborele Vieții (în memoriile Akasice).
  F. Tehnica de canalizare și uniune în conștiința divină la nivelului supraconștient de conștiință (channeling) – reconectare, explorare sau ancorare în nivelurile superioare de conștiință la Sursa Vieții. Experimentezi reunirea temporară cu Sursa vieții pentru autovindecarea emoțională. Identificarea stării de channeling (în care accesezi informații universale)

 • IMPORTANT: din perspectivă cuantică în starea de hipnoză te reconectezi cu versiuni paralele ale vieților trăite deja, pentru că toate aceste experiențe pe care le accesezi în trecut, prezent, viitor se întâmplă concomitent în ACUM, singurul moment real în creația divină. Până la ieșirea din etapa 3 stai întins/ă ca pentru somn și accesezi stări de relaxare foarte profunde indusă și dirijată de mine prin diverse tehnici de vizualizare/imagerie prin care accesezi starea de conștiință Theta din care răspunzi la întrebări și descrii tot ce percepi.
 • Etapa 4 Trezire din starea de hipnoză – tu alegi când să te întorci în starea conștientă în acord cu ghizii tăi spirituali și sinele divin.
  Este posibil ca la ieșirea din starea de relaxare profundă să ai o percepție modificată a timpului petrecut în starea extinsă de conștiință, considerând că întreaga călătorie a durat doar câteva minute.
 • Etapa 5 Consiliere posthipnotică în care primești sugestii și documentarea sesiunii pe care să le revizuiești ulterior. Această etapă reprezintă evaluarea a tot ce ai experimentat în timpul ghidajului și punem accent pe integrarea aspectelor importante și clarificarea sensului ascuns a tot ce ți-a fost relevat de ghizii spirituali și sinele divin. Ascultarea meditației “Purificarea cu lumină” este parte importantă în procesul de integrare a tot ce ai accesat în sesiune.
Acest proces necesită intenții pure, prezență, responsabilitate în acord cu ghidarea sufletul tău. Călătoria noastră este un proces ales intenționat de eliberare pe toate planurile de tot ce te împiedică să îți manifești potențialul divin infinit. Când alegi să trăiești o viață extraordinară și să onorezi misiunea divină a sufletului tău din această viață, Terapia sufletului este călătoria de reconectare cu sinele divin.