Cine sunt eu?

Bine te-am găsit! Mă bucur mult că viața ne-a adus pașii împreună. Nimic nu este întâmplător, de aceea cred că toți am venit pe Pământ pentru a îndeplini o misiune importantă.

Am ales călătoria cunoașterii de sine pentru că am avut dorința de a căuta, de a cunoaște, de a mă vindeca, de a descoperi, de a ajunge să trăiesc realitatea care știam în sufletul meu că există. Am făcut această călătorie cu asumare și cu dedicarea zilnică de a mă uita la propriile traume, de a-mi recunoaște cu vulnerabilitate rănile, făcând loc pentru sinele meu autentic, care mă chema cu dragoste și răbdare înspre el.

Suntem împreună în această călătorie, a descoperirii și cunoașterii de sine, pentru a evolua, accepta, vindeca și a crea viața pe care ne-o dorim. Și dacă vine cineva și îți spune că nu îți poți îndeplini visele, amintește-ți că acești oameni vorbesc prin prisma propriilor lor limite.

Te invit într-o călătorie a acceptării de sine, căci pentru foarte multă vreme eu mi-am fost cel mai mare judecător și în niciun caz cea mai bună prietenă, iar acest lucru m-a epuizat și m-a îndepărtat de esența mea. Când am învățat lecția iubirii de sine, atunci am făcut drumul înapoi spre mine, Acasă.

Misiunea mea este să îți fiu alături, să te ajut să-ți descoperi puterea, să găsești resursele necesare pentru a face transformările (interioare, cât și exterioare), care să te facă să strălucești și să trăiești o viață autentică și împlinitoare.

Prin explorarea interioară, în acord cu natura noastră divină, îți ofer ghidare prin multiple modalități de terapii energetice orientale, pentru vindecarea și transformarea energiei sacre, la toate nivelurile (fizic, mental, emoțional și spiritual), aplicate în funcție de intențiile tale.

Cu ce pleci valoros în viața ta?
– Deblocarea energetică a domeniilor din viața ta care nu funcționează;
Perspective noi care îți aduc claritate;
– Instrumente pentru a-ți susține evoluția devenind responsabil/ă pentru toate alegerile din viața ta;
Vindecarea umbrei separării, comparației, concurenței, invidiei, geloziei și fricii; 
Reconectarea cu ființa ta, sinele tău autentic;
Reconectarea cu intuiția, vocea inimii tale;
Reconectarea cu creativitatea, accesând darurile tale unice înnăscute în acord cu misiunea ta divină;
Integrarea sexualității sacre în relația de cuplu și eliberarea blocajelor energetice.

Prin darul vindecării îți asumi responsabilitatea pentru viața ta! Ca să funcționeze pentru tine antrenamentele pe care ți le ofer, e nevoie să oferi un schimb de energie: timp și angajament pentru viața ta. Acest proces necesită dorință, prezență, responsabilitate în acord cu sufletul tău. Vindecarea este un proces ales intenționat, al eliberării pe toate planurile de tot ce te împiedică să îți manifești potențialul infinit. Dacă îți dorești să trăiești o viață extraordinară și să îți onorezi misiunea divină din această viață, acesta este călătoria spre tine.

Vindecarea ta este doar la o alegere distanță. Doar prin credința ta că meriți să trăiești o viață extraordinară, ea devine posibilă pentru tine.  CREDE, CERE ȘI VEI PRIMI.


Resurse autocunoaștere publicate

 


Cum ar fi să folosești fiecare zi pentru a deveni cea mai bună variantă a ta și să fii pregătit/ă pentru orice provocare pe care viața ți-o aruncă în față? Abonează-te și vei primi un ghid practic de transformare, ca prim pas al călătoriei spre sinele tău autentic!