Ambasador Apa Kangen™ Japonia

E vital să fim conştienţi de mediul în care trăim și să contribuim cu grijă și iubire la protejarea lui.

Astăzi, ca partener al companiei Enagic din Japonia, am ales să susțin oamenii din întreaga lume să aibă cea mai bună apă terapeutică în casele lor. Din această dorință a luat naștere comunitatea Kangen Club, a cărei misiune este de a răspândi sănătatea fizică, mentală și emoțională printr-o apă vie, Apa Kangen™, contribuție prin grija pentru ceilalți și responsabilitate pentru mediu.

Filozofia noastră este:

Corpul, mintea şi finanţele sunt aspectele esenţiale ale unei vieţi holistice, sănătoase şi fericite! Din acest motiv, comunitatea Kangen Club a adoptat filosofia de management “Sănătate Adevărată”, prin intermediul căreia oferim produse care contribuie la sănătatea oamenilor şi la îmbunătăţirea mediului. Ca membri ai societăţii, ne concentrăm în mod continuu pe îmbunătăţirea calităţii vieții, luând în considerare necesităţile mediului şi siguranţa generaţiilor viitoare.

Inițiativele noastre de dezvoltare globale:

Misiunea noastră este să ghidăm oamenii din întreagă lume, să aibă acces la oportunități de carieră, prin activități de consultanță part-time sau full-time. Această inițiativă globală de informare, distribuție și consultanță pentru Compania Enagic Japonia, combină toate activitățile noastre care susțin formarea în domeniul vânzării directe.

Și tu poți fi creatoarea vieții tale, devenind Ambasador Enagic și contribuind la calitatea vieții celor din jur, care vor fi inspirați de experiența ta cu apa Kangen™.

Dacă și visul tău este să faci o diferență prin propria existență, află cum poți să creezi viața pe care o dorești!

Oportunitate:

Cum ar fi dacă ți-ai putea stabili programul de lucru în jurul stilului de viață la care visezi?
Cum ar fi dacă ai putea lucra de acasă de oriunde din lume și ai putea petrece mai mult timp cu cei dragi?

Sunt atât de încântată că ești aici și că pot să îți împărtășesc cum îți poți crea o viață liberă și abundentă, așa cum au creat-o și membrii comunității Kangen Club.

Dacă te întrebi dacă e posibil și pentru tine, te asigur că Da!

În urmă cu 6 ani, când am devenit Ambasador Enagic, aveam credite și multe datorii, nu mai aveam nicio sursă de venit. Însă nu am lăsat asta să mă doboare ci, din contră, am fost inspirată și ghidată pas cu pas de experiențele mentorilor mei și de credința că voi trece peste toate provocările.

Am lucrat zi de zi pentru visul meu și până în prezent am reușit ca sute de familii să aibă apa Kangen™ în casele lor, doar împărtășind cu ei beneficiile pe care le-am obținut având ionizatorul K8 în casa mea.

Secretul succesului și prosperitatea de care mă bucur azi se datorează acestei experiențe. Eu sunt “produsul” produsului!

Singurul produs pe care îl vând e experiența mea cu apa Kangen™, care inspiră oamenii din jurul meu să își transforme viața, indiferent de contextul în care se află.

Kangen Club este o comunitate formată doar din persoane conștiente de valoarea sănătății, motivate să contribuie la răspândirea unui mesaj de sănătate holistică, bunăstare, durabilitate și abundență financiară, doar prin puterea exemplului. Utilizăm rețelele sociale și implementăm strategii de marketing de succes bazate doar pe brandul personal și experiența individuală cu apa Kangen™.

Ai nevoie doar de un telefon, un laptop și conexiune la internet! Da, atât de simplu! Astfel, poți lucra de oriunde din lume.

Ca membră a comunității noastre, beneficiezi de mentorat 1-1 pentru a lucra exclusiv pe scopurile tale și pentru a obține abundență în fiecare aspect al vieții tale!

Sunt aici pentru a-ți oferi tot sprijinul de care ai nevoie și pentru a te ghida în călătoria ta antreprenorială, pentru a lansa și a conduce propria afacere online extrem de profitabilă!

Libertatea timpului:
Îți alegi și planifici singură programul de lucru și numărul de ore pe săptămână, în jurul stilului tău de viață. Poți lucra de acasă, oriunde în lume și îți petreci timpul făcând ceea ce îți place alături de persoanele iubite. În fiecare săptămână, ne adunăm online să împărtășim idei și rezultate.

Viața nu este despre destin sau noroc. Ea este despre ALEGERI! Tu ce alegi să faci astăzi ca să-ți aducă valoare ACUM și în VIITOR?

Alege să fii schimbarea și trăiește-ți visul!

Află cum poți lucra online de oriunde din lume promovând sănătatea, libertatea financiară și sustenabilitatea pentru mediu!