Indiferent daca ati facut achizitia ca persoana fizica sau in contul unei firme (persoana juridica), beneficiati de dreptul de retur in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs cumparat pe site-ul www.annadevi.ro.

Dreptul de retur in termen de 30 zile nu afecteaza dreptul legal de retragere in termen de 14 zile conform OUG 34/2014.

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, aveti la dispozitie acest Formular sau ne puteti transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail.

annadevi.ro poate asigura preluarea produsului ce se doreste returnat de la adresa comunicata, sau puteti trimite direct produsul la sediul nostru (STR. MINASTIRII 2 BL:2B SC:A AP:3 CAMERA NR. 3 SLATINA – destinatar ANNA KANGEN SRL), cu mentionarea denumirii/ numelui clientului si a numarului cererii de retur.

Costul transportului pentru retur (de la client catre annadevi.ro) va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client.

Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs.

Termenul de solutionare a returului este de 14 zile de la data receptionarii produsului de catre annadevi.ro.