60 de moduri în care folosesc apa Kangen™

Când am achiziționat Ionizatorul K8 (Kangen 8), nu aveam idee cât de multe funcții poate avea. Vreau să împărtășesc cu tine experiența mea cu Apa Kangen și cum îmi îmbunătățesc în mod constant stilul de viață, folosind și bând zi de zi această apă “vie”.

Ionizatorul K8, care produce apa Kangen, produce 7 tipuri de apă cu pH diferit, utilități și proprietăți multiple, pe care eu le folosesc zilnic în cele mai creative și benefice moduri. Am creat o listă cu modurile în care folosesc toate tipurile de apă.

Apa Kangen variază de la pH2,5 (puternic dezinfectant) la pH11,5 (puternic alcalin). Fiecare pH conține propriile sale proprietăți unice, responsabile de producerea de reacții diferite în corp, pe suprafețe și aproape oriunde vrei să folosești această apă.

Acum vreau să îți împărteșesc cum arată o zi din viața mea cu apa Kangen:

 • Consum zilnic 3- 3,5 litri de apă Kangen.
 • Îmi hidratez și curăț tenul și părul, în fiecare dimineață și seară cu apa Beauty, fără alte soluții chimice și toxice pentru piele. Această apă are pH 5,5- 6, asemănător cu pH-ul pielii, de aceea hidratează până la nivel celular, regenerând țesuturile. Ce am observat, după primele utilizări ale apei Beauty și după ce am renunțat la celelalte produse pentru îngrijirea pielii, este că tenul era hidratat, luminos și simțeam tot timpul senzația de prospețime.
 • Folosesc apa cu pH-ul de 2,5 ca înlocuitor al dezinfectanților cu chimicale, pentru piele sau suprafețele din casă care necesită dezinfectare. Am scăpat de chimicalele de dezinfectare nocive și care îmi provocau tot timpul alergii pe piele. După ce am studiat beneficiile apei cu pH 2,5, am aflat lucruri spectaculoase despre soluția dezinfectantă obținută prin această metodă. În lume, sunt spitale și clinici care folosesc această tehnologie pentru dezinfectarea suprafețelor, a sălilor de operație, a instrumentelor chirurgicale, ș.a.m.d. De asemenea, e important de reținut că nu este toxică dacă se ingerează și are eficiență de zece ori mai mare decât clorul.
 • Folosesc apa cu Ph-ul 11,5 ca înlocuitor al detergenților și degresanților fără chimicale, dar cel mai mult o folosesc ca să elimin pesticidele și chimicalele din fructe și legume.

Iată cele 60 de modalități în care folosesc apa Kangen™:

 • pH 2,5 (apa dezinfectantă)
 1. Am întotdeauna în geantă un recipient și o folosesc ca dezinfectant pentru mâini.
 2. Folosesc apa în locul săpunului anti-bacterian.
 3. Pulverizez pe toaletă, dacă mă aflu în locuri publice.
 4. O utilizez pentru dezinfectarea suprafețelor.
 5. Tratamentul feței (piele iritată) – pulverizez fața și gâtul, masez până la uscare. Finalizez cu apa Beauty pentru a tonifia și hidrata pielea.
 6. Pulverizez ca bază pentru machiaj, pentru a elimina excesul de sebum.
 7. Pentru ochi iritați – pulverizez ochii de mai multe ori pe zi.
 8. Spălarea gurii/ albirea dinților/ sângerări gingivale – în fiecare dimineață mă clătesc 30 de secunde cu apa dezinfectantă, aștept un minut și apoi clătesc cu apa Kangen de pH 9,5 timp de 30 de secunde pentru a restabili pH-ul natural.
 9. Dezinfectez periuța de dinți.
 10. Când am stări de greață beau 1-2 lingurițe.
 11. Folosesc ca Antiperspirant: pulverizez pur și simplu apa dezinfectantă cu pH 2,5. Păstrez mereu în geantă o sticluță cu pulverizator pentru retușuri ocazionale pe parcursul zilei.
 1. Răni deschise/ arsuri/ infecții – ucide bacteriile și agenții patogeni. Pulverizez pe tăieturi, zgârieturi și instant oprește sângerarea. Curăț de două ori pe zi până când se vindecă complet zona afectată. Nu folosesc niciun alt unguient.
 1. Mâncărimi, umflături și iritații ale pielii – pulverizez pe zona iritată de câte ori este nevoie. Imediat calmează pielea și elimină iritația.
 2. Folosesc ca Spray de insecte/ Arsuri solare – pulverizez pH2,5, las să se usuce, după aplic pe zonă un prosop înmuiat în apă cu pH 11,5 și îl păstrez umed, adăugând cantități mici de apă cu pH11,5 pe prosop timp de minim 30 de minute de două ori pe zi.
 3. O folosesc atunci când am sinusurile înfundate și nasul uscat. Pulverizez  în nas de 2 două ori pe zi (timp de 2 zile), aștept 2 minute, apoi pulverizez cu apă cu pH 11,5, până simt că inflamația s-a redus.
 4. Pentru unghii afectate pulverizez de două ori pe zi.
 5. Curăț petele de pe haine.
 6. Pre-clătesc toate fructele, legumele și carnea. Las toate alimentele să stea timp de un minut înainte de a le pune în pH 11.5. Astfel, am siguranța că am ucis toți microbii.
 7. Dezinfectez bureții de vase, tocătoarele și lavetele.
 8. Pentru plante utilizez de 3 ori pe zi în sezonul de creștere.
 9. Dezinfectez băile, bucătăria și echipamentele sportive.
 10. Dezinfectez zona de toaletă a pisicilor mele.
 • pH 5,5-6 (Apa Beauty)
 1. O folosesc ca săpun facial – curăț și demachiez fața de două ori pe zi, dimineața și seara. Pulverizez de câteva ori pe zi datorită efectului iluminator.
 2. Utilizez ca toner. Calmează pielea și tratează eczemele, acneea și pielea uscată.
 3. Balsam de păr – pulverizez părul după duș, astfel rămâne lucios și hidratat.
 4. Pulverizez pe blănița pisicilor mele, Luna și Ravī, care de fiecare dată rămâne strălucitoare.
 5. Folosesc pentru creșterea și regenerarea plantelor.
 6. Utilizez pentru a fierbe ouăle și pastele.
 7. Hidratez fasolea, năutul, soia, mazărea și astfel scad aproape la jumate timpul de gătit.
 8. Pulverizez înainte de congelarea alimentelor, pe alimente, astfel încât să nu își piardă nutrienții.
 9. O folosesc ca Balsam de rufe – folosesc 1 litru de apă Beauty la fiecare ciclu de clătire al rufelor.
 10. Șterg paharele, geamurile, oglinzile și toate suprafețele din sticlă. Am înlocuit toate produsele de curățat pentru geamuri și oglinzi cu apa Beauty.
 11. Curăț petele de tanin de pe cănile de ceai.
 12. Curăț vasele de grăsime. Las să se înmoaie în apa beauty timp de 24 de ore.
 13. Curăț pardoselile/ gresia/ suprafețele de lemn și ceramica – oferă luciu și curăță foarte ușor petele.
 14. Pentru aromaterapie – pun în difuzor și adaug aromele mele preferate de uleiuri.
 15. Folosesc ca odorizant și purificator de aer – pun plante aromate precum rozmarin, mentă, muguri de pin sau lavandă, într-o sticlă cu pulverizator, umplu cu apa Beauty și pulverizez.
 • pH 8,5-9-9,5 (apa Kangen™)
 1. Consum zilnic 3-3,5 L de apă Kangen înainte cu 30 min înainte de masă și după 30 min.
 2. Prepar ceaiul, smoothie-uri, shake-uri proteice și apa enzimatică cu pH 9,5.
 3. Gătesc toate supele și alimentele la abur cu pH 9,5. Îmbunătățește aromele naturale și menține culorile vii.
 4. Face aluaturile și prăjiturile pufoase și fragede.
 5. Înmoi fructele și legumele pentru a le revitaliza.
 6. Hidratez fructele uscate, semințele, nucile și cerealele.
 7. Accelerează germinarea plantelor.
 8. Ud plantele și florile. Păstrez florile în vază până la 2 săptămâni.
 9. O folosesc ca apă potabilă pentru pisicile mele Luna și Ravī.
 • pH 11,5 (Apa super alcalină)
 1. Înlocuiesc produsele de demachiere, curățare și rimelul rezistent la apă.
 2. Pulverizez pe ochi pentru a reduce cearcănele și umflăturile.
 3. Atunci când am arsuri la stomac/ indigestie, beau ¼ cană de apă cu pH 11,5. Imediat după beau 500 ml de apă cu pH de 9,5. Nu mănânc și nu beau nimic timp de 45 de minute. Repet în ziua următoare numai dacă este necesar.
 4. Când simt dureri musculare beau un pahar de apă cu pH11,5 și imediat simt cum durerea (inflamația) musculară se reduce. 
 5. Când am migrene și crampe menstruale beau un pahar cu pH 11,5.
 6. Înainte să mănânc sau să gătesc fructele și legumele, le las 15-20 de minute pentru a le curăța de pesticide și chimicale.
 7. Cuburi de gheață – pentru a neutraliza efectul băuturilor acide.
 8. Înmoi orezul timp de 15-20 de minute înainte să îl prepar, scad mai mult de jumătate din timpul de preparare și la final devine foarte pufos.
 9. Înmoi carnea timp de 15-20 de minute pentru a elimina chimicalele.
 10. Degresez suprafețele aragazului și cuptorul. Curăță foarte bine grăsimea după ce las să acționeze câteva minute.
 11. Pulverizez și las să acționeze 10-20 minute pe petele pe bază de ulei, de pe haine, canapele, covoare.
 12. Elimin mirosurile neplăcute.
 13. Curăț suprafețele lipicioase.
 14. Alternativă pentru alte substanțe chimice folosite în desfundare chiuvetei sau a căzii de baie.

Întotdeauna am avut profund respect pentru cultura japoneză și descoperind această tehnologie pe care ei o folosesc de peste 46 de ani, am fost impresionată să văd câte pot face cu un singur dispozitiv de ionizare a apei.

Atunci când ai acasă ionizatorul care produce toate tipurile de apă, la doar o apăsare de buton, tot ce am împărtășit mai sus din experiența mea, devine o rutină zilnică.                                                                                                  

Am uitat complet de listele de cumpărături interminabile din care am eliminat pet-urile de apă, recipientele cu chimicale pentru curățenie, sau unele produse de îngrijire personală. Asta înseamnă pentru mine economie financiară și de timp, grija să mă asigur să cumpăr unele produse când se termină.

Poți vedea că având această tehnologie acasă, contribui mai ales la protejarea Planetei și a resurselor ei. Să elimini cât mai mult consumul de plastic și chimicalele în utilizarea zilnică este o dovadă de responsabilitate, grijă și iubire pentru natură și Planetă, care este casa noastră, a tuturor și privind în spațiul infinit, nu avem alta.

             Suntem ceea ce bem, ceea ce mâncăm, ceea ce gândim și ceea ce iubim!


📌Vrei să devii ambasador Kangen? Programează o ședință 1:1 azi! (click aici)

 

Comments

Leave a Comment