Activarea energiei Kundalini Shakti – energia primordială, sexuală, din interiorul ființei umane

 

Energia sexuală este un portal infinit de manifestare pe care toate ființele umane îl dețin în corpul fizic și energetic. Prin energia sexuală poți să manifești și să devii tot ce îți dorești în această viață. Energia sexuală este cea mai rapidă cale de evoluție spirituală în momentul în care este canalizată pe a crea dorințele tale Divine.

În culturile orientale, energia sexuală este reprezentată de un șarpe, Kundalini Shakti, focul Sacru, care doarme la baza coloanei, în chakra rădăcină, care așteaptă să fie trezit. În culturile asiatice, șarpele este simbolul înțelepciunii și în momentul în care se trezește, se ridică și curăță toate energiile reziduale din corpul tău.

În limba sanscrită Shakti înseamnă putere feminină, este expresia eternului Divin în manifestare. Când trezești fluxul forței tale vitale Shakti poți să simți în viața ta prezența Divinului. Prin tine, Ea radiază energia Divină. Este puterea nelimitată a creației, a existenței, a iubirii infinite. Este cauza fundamentală a oricărui lucru și în același timp, este manifestarea fericirii, starea noastră naturală. Transcende spațiul, timpul și forma, fiind în același timp toate trei.  Această energie este activată și ridicată în toate cele 7 chakre prin ritualuri de  respirație conștientă. Atunci când prin grația lui Dumnezeu energia Shakti interioară este activată, trezirea ta începe. Ea acordă atât realizarea în lumea fizică, cât și eliberarea de suferință. Te unește cu Divinitatea și ești într-o stare de pace și armonie.

Când apar tensiuni, frustrări, epuizare psihică și fizică, sau afecțiuni fizice, toate aceste semne îți arată blocajele fluxului energetic.

Trezirea energiei sexuale înseamnă să extinzi întreaga experiență energetică a vieții:

 • Activezi vitalitatea și bucuria de a trăi;
 • Te simți sexuală fără excitație fizică;
 • Te simți profund conectată cu energia mamei Pământ și energia naturii;
 • Activezi energiei tale creatoare și simți cum curge prin tine energia spontană creatoare.

Un aspect esențial al activări energiei Shakti Kundalini este că vei începe să vezi abundența peste tot în jurul tău.

În călătoria ta spirituală, când Shakti Kundalini începe să se ridice de la bază atunci poți să simți energia în corp amplificată, care se manifestă în viața ta într-un mod uimitor de creativ și abundent. Atunci când activezi energia sexuală, ea este focul Sacru care prin Meditația de activare a energiei Shakti Kundalini arde în tine tot ceea ce TU NU EȘTI și prin curățarea reziduurilor energetice, începi să te eliberezi de blocajele care te împiedică să îți manifești potențialul infinit.

Energia Shakti Kundalini eliberată manifestă puternice sincronicități care îți schimbă viața, prin oameni noi și situații creative care apar în viața ta. Prin trezirea energiei Shakti Kundalini, energia ta sexuală se înalță în glanda pineală, cel de-al 3 lea ochi și te unești cu sinele Divin.

Vindecarea sexualității tale înseamnă să eliberezi energia blocată în pântecul tău.
Atunci când îți deschizi inima către iubirea infinită și mintea către stări superioare de conștiință.

Nu poți să îți manifești potențialul infinit dacă energia ta sexuală este blocată de la rădăcină. Dacă energia Shakti Kundalini, puterea ta personală, este blocată la baza coloanei tale vertebrale, creează o realitate a iluziei, dacă este trezită și activată te reconectezi cu potențialul uriaș de energie creatoare.  Reprimarea forței vitale te face să te simți lipsită de vitalitate. Atunci când energia Shakti Kundalini se ridică și se reconectează cu iubirea infinită și cu Divinitatea, te simți completă, întreagă și perfectă. Trăiești viața dintr-o stare de autenticitate completă, te reunești cu natura ta spirituală, care este totalitatea.

Scopul deschiderii centrilor energetici prin activarea energiei Shakti Kundalini este:

 • Să te reconectezi cu energia creatoare a vieții și să îi permiți să curgă prin corpul tău și să se manifeste în viața ta. Energia sexuală este energia creatoare, prin care oferi toate darurile tale creatoare. Nu poți să îți manifești creativitatea infinită dacă nu energia ta sexuală este blocată.
 • Să vindeci umbrele și rănile, prin vibrația iubirii infinită. Sublimarea energiei sexuale are efectul ridicării energiei Divine, vindecarea și transformarea blocajelor energetice, într-o profundă alchimie.
 • Să aliniezi pântecul, iubirea și Spiritul Divin. Orgasmul întregului corp înseamnă deschiderea portalului tău de energie creatoare infinită. Orgasmul întregului corp integrează ca un întreg sexualitatea, iubirea și spiritul, astfel te simți complet întreagă, într-un spațiu împlinitor de totalitate.
 • Să folosești puterea energiei sexuale drept combustibil pentru stări extinse de conștiință. Atunci când intri în orgasmul întregului corp experimentezi o stare de miracol sau conexiune cu Dumnezeu și cu tot ce te înconjoară, ca Unu.
 • Să extinzi durata orgasmului. Asiaticii văd orgasmul ca pe o profundă stare de conștiință. Dacă durează doar câteva secunde, nu poți intra în el cu propria conștiință.
 • Să practici arta de a muri. Prin deschiderea centrilor energetici înveți să te detașezi și să te abandonezi conștiinței Divine.

“În vreme ce gândeam că învăț cum să trăiesc, învățam de fapt cum să mor.”
Leonardo da Vinci

De fiecare dată când îți abandonezi corpul conștiinței Divine, înveți cum să mori. Sinele tău, ego-ul moare în momentul orgasmului – nu mai poți să te agăți de măști și, în schimb, înveți să mori pentru un adevăr mai măreț și o realitate care transcende chiar și experiența trecătoare a vieții.              

Există trei chei ale energiei trezirii energiei Shakti Kundalini:

 • Sunetul;
 • Mișcarea;
 • Respirația conștientă.

Deși sunt foarte simple, avem blocaje inconștiente în toate cele trei domenii. Pentru a fi pe deplin însuflețită de energia sexuală Sacră, trebuie să privești corpul energetic și corpul fizic ca un întreg. Mișcarea energiei creează o mișcare în corpul fizic și respirația devine profundă și conștientă. Cu ajutorul acestor trei practici menții un nivel înalt de conștiință și rămâi autentică.

Fundația pentru aceste 3 practici conștiente este Meditația de activare a energiei Shakti Kundalini care te ajută să fii prezentă la mișcarea energiei lăuntrice. Tehnica constă în realizarea unui transfer de energie Divină, informată și vindecătoare, pe care tu o primești prin ghidarea mea. Nu contează cărei religii aparții, pentru ca nimănui nu îi este interzis să mediteze asupra Sinelui Autentic, Divin. Întreaga manifestare a acestui Univers, de la lumesc la spiritual, este susținută prin energia Shakti Kundaluni.

Sunt aici să te ghidez în tot acest proces. În cadrul unei ședințe de curățare energetică vom elibera vortexul de energie stagnată pe cele șapte canale energetice. Pentru a stabili o ședință cu mine, click aici.

Comments

 1. Bună seara,ma puteti ajuta,acum cateva zile mi sa activat Energia kundalini.Si simt o vibratie foarte puternica in urechea stanga.Se poate programa o ședință? Mulțumesc cu recunoştință!

Leave a Comment