Ce lecții mi-a adus anul 2021

Înainte de trecerea în 2022, am început să pun lumină pe lecțiile pe care le-am învățat în 2021. Am văzut toate lecțiile cu claritate, pentru că anul 2021 a fost anul renașterii mele. Începutul celei mai importante etape din viața mea, anul în care am crescut cel mai mult pe interior, anul în care am greșit la fel de mult, anul în care am văzut cu claritate ce îmi doresc și ce nu îmi doresc să experimentez în această viață. Anul în care am practicat să fiu eu, autentică, fără măști și vulnerabilă. Mi-am dat voie să spun că “nu știu” și să descopăr viața cu bucurie de copil și fericire, așa cum am descoperit lumea în primii an de viață. Nu am simțit niciodată că am trăit atât de intens, nu am fost niciodată atât de vie, prezentă și eliberată de barierele minții mele și am experimentat că tot ce îmi doresc este posibil pentru mine. A fost anul cu cele mai multe provocări și căderi, dar mi-am construit aripile în zbor.

Cele mai importante lecții învățate în anul 2021 sunt:

  • Am văzut cu claritate că totul are un început și un sfârșit și asta m-a eliberat de atașamente și nevoia de a controla exteriorul, pentru că oricum viața ne oferă întotdeauna ce credem că merităm. Astfel, am ales să mă las ghidată de viață, să mă dăruiesc complet în tot ce fac și apoi să las viața să mă surprindă cu ceea ce vine către mine.
  • Am văzut că nu există oameni buni și oameni răi, ci doar oameni care fac alegeri rele, conduși de suferință. Ce este bine sau rău sunt doar concepte inventate de oameni. Am văzut că răul este și binele în același timp și invers. Sunt doar două fațete ale aceleiași monede și eu sunt amândouă în același timp.
  • Am învățat să cer ajutor pentru că tot ce mă înconjoară există pentru a contribui creșterii mele și că nu trebuie să le fac singură pe toate.
  • Am conștientizat multe și despre relații, despre ce este și nu este iubirea. Am văzut că a avea nevoie să fiu într-o relație de cuplu, este cel mai rapid mod de a omori o relație. Mi-am reamintit cât sunt de importante corpul meu, libertatea mea, spațiul meu, visurile mele și misiunea mea, de aceea am ales să nu las pe nimeni să mă îngrădească, ci din contră să zburăm împreună spre visurile noastre și să le transformăm în realitate.
  • M-am regăsit în lucruri simple și mi-am amintit să îmi ascult inima, mai mult decât mintea.
  • Am mai văzut că „nu trebuie” să fac și să demonstrez nimic și că totul se rezumă doar la ce „aleg” conștient să fiu, să am și să fac.

Sunt profund recunoscătoare pentru fiecare clipă ce a trecut în 2021, persoană cu care am interacționat, pentru fiecare moment de lumină și întuneric care au contribuit la renașterea mea.                                                             

Alegerea mea pentru 2022 este să fiu prezentă, fericită, iubire, bucurie, abundență, credință, feminitate, recunoștință, senzualitate, pasiune, contribuție, responsabilitate, integritate, prosperitate, să mă dăruiesc infinit în tot ce fac, să onorez viața, oamenii, natura și tot ce mă înconjoară prin cine sunt, just for fun😊.

Și mai sunt multe alte lucruri pe care le-am conștientizat, însă toate experiențele din 2021 pot fi condensate într-o singură lecție supremă și vibrație de energie: IUBIRE INFINITĂ.

Leave a Comment