Cele 12 legi ale Universului

La fel ca societatea în care trăim, Universul este și el guvernat de anumite legi. Fără să știi, prin încălcarea acestor legi blochezi procesul de manifestare a ceea îți dorești și astfel creezi și mai mult din ceea ce NU îți dorești în viața ta.

Există 12 legi Universale care ne guvernează viața și prin cunoașterea și aplicarea lor devii conștientă că tu ești creatoarea vieții tale.

 1. Legea Întregului Divin – Trăim într-o lume în care totul este în interconexiune. Tot ceea gândești, simți, spui, alegi sau faci, afectează Universul și tot ce te înconjoară.
 2. Legea Vibrației – Tot ceea ce există în Univers, fiecare gând, cuvânt, emoție, dorință, lucru material este o vibrație energetică unică.
 3. Legea Acțiunii – Fiecare gând, cuvânt, dorință, emoție și alegere devin o acțiune manifestată.
 4. Legea corespondenței – Energia, lumina, vibrația, mișcarea manifestate în lumea fizică au principiile lor corespondente în lumea eterica sau Univers: „precum în Cer așa și pe Pământ”.
 5. Legea Cauzei și a Efectului – Nimic nu se petrece întâmplător sau în afara Legilor Universale. Fiecare acțiune are o consecință în Univers și întotdeauna „culegi ceea ce ai sădit” și afectează totul în jurul tău. Consecințele acțiunilor tale se întorc la tine.
 6. Legea Imaginației sau a creativității –Universul îți îndeplinește orice dorință dacă poți să ți-o imaginezi.
 7. Legea Atracției sau a Oglinzilor – Ce emiți este atras înapoi către tine. Gândurile, emoțiile, cuvintele, alegerile și acțiunile tale produc energii care atrag energii asemănătoare. Energiile negative atrag consecințe negative, iar energiile pozitive atrag energii pozitive. Vezi ce oglindește din tine exteriorul tău. Dacă ceva nu îți place în viața ta, începe să faci schimbări în interiorul tău.
 8. Legea transformării permanente a energiei – Vibrațiile înalte le consumă și le transformă pe cele joase. Ai puterea de a-ți transforma viața, conștientizând și schimbând energia joasă din viața ta.
 9. Legea Relativității sau a evoluției – Primești o serie de provocări (teste de inițiere) și indiferent cât de grea este situația prin care treci, depinde doar de tine dacă stai pe loc blocată în suferință sau alegi să iei lecția și mergi mai departe pe calea evoluției.
 10. Legea Polarității – Este legea vibrațiilor mentale. Poți să transformi gândurile nedorite, concentrându-te pe polul opus, pe ce îți dorești, nu pe ce NU îți dorești.
 11. Legea Ritmului – Totul vibrează și se mișcă în anumite ritmuri. Întotdeauna vor exista suișuri și coborâșuri în viața ta. Este important să fii prezentă cum reacționezi la căderile din viața ta fără să te lași copleșită de disperare și frică ci să ai credință că totul se întâmplă pentru binele tău suprem.
 12. Legea Genului – Totul are un principiu masculin (yang) și unul feminin (yin) care sunt baza întregii creații. Pentru a deveni Maestra vieții tale e important să balansezi și să armonizezi energiile masculine și feminine din tine.

Universul nostru este abundent. Dacă vrei să manifești abundență în viața ta e important să aplici conștientă aceste legi și să ceri tot ce îți dorești. Cei mai mulți oameni își centrează toată atenția pe ce NU își doresc și prin urmare creează și mai mult din ceea ce NU își doresc, pentru că legile Universului se aplică întotdeauna.

Pe măsură ce lași lumina interioară să strălucească, te eliberezi de frică, trăiești în vibrația iubirii și una cu tot ce ne înconjoară…
ești liberă și prezentă, trăiești cu adevărat, nu doar supraviețuiești confortabil!

Leave a Comment