Cine ești tu? De ce te afli aici? Care sunt valorile care te ghidează în călătoria vieții tale?

Răspunsurile la aceste întrebări le găsești doar în inima ta. Există o Putere infinită în interiorul tău care te ghidează în fiecare moment către o stare de sănătate perfectă, către relații armonioase, abundență, către o viață extraordinară. Dar pentru a primi toate aceste daruri Divine, cu care ai fost binecuvântată la naștere, primul pas este să crezi că ele sunt posibile pentru tine și că LE MERIȚI. Următorul pas este să alegi ACUM să te eliberezi de credințele limitative care creează toate experiențele pe care Nu le dorești în viața ta. În fiecare moment tu contribui la crearea tuturor condițiilor care se manifestă în viața ta, prin tiparele tale mentale și emoționale, care te țin înțepenită în poveștile trecutului.Gândurile pe care le emiți sunt întotdeauna susținute de emoțiile și acțiunile tale.

TOT CE ȚI SE ÎNTÂMPLĂ TE AJUTĂ SĂ EVOLUEZI.

Când ți se întâmplă ceva care te tulbură emoțional, oprește-te o clipă și spune-ți: „Acum am o cădere, mă simt compleșită, dar am credința că tot ce mi se întâmplă mă ajută să evoluez.”

În momentul în care simți sincer ce spui, îți cultivi credința în Dumnezeu și acționezi din această stare de putere și libertate, dansând cu toate provocările.

Mantra Universului este: „Totul se rezolvă, întotdeauna.”.

Când trăiești în frică, mintea ta vrea să găsească rezolvarea ACUM. O să primești toate răspunsurile atunci când va veni momentul. Nimic nu se întâmplă fără participarea ta. Când ai credință deplină în Dumnezeu ai certitudinea că totul se va rezolva într-o ordine perfectă spre Binele tău cel mai Înalt și nu mai experimentezi acea zbatere până în momentul în care ți se va prezenta soluția pe care o căutai inutil în minte.

Toate evenimentele pe care le-ai experimentat până acum au fost create de gândurile și de convingerile tale din trecut. Ești persoana care ești acum doar din cauza poveștilor din trecut, care există doar în mintea ta, prin interpretarea pe care tu le-o dai în prezent. Nu lăsa ca trecutul tău să te definească în prezent, dându-i putere și sens.

Renunță să te condamni singură sau pe alții pentru acțiunile făcute în trecut. Dă-ți voie să consideri că la vremea aceea ai făcut tot ce ai considerat că este mai bine pentru tine și trăiește în ACUM.

Trecutul tău a contribuit la îmbogățirea vieții tale, în caz contrar, nu ai fi devenit cine ești astăzi. Eliberează-te de poveștile trecutului prin puterea iubirii și fii recunoscătoare că au contribuit la evoluția ta. Tu ești singura responsabilă pentru ce nu funcționează în viața ta. Nu e nimeni pe care să dai vina. Poți să îți asumi responsabilitatea pentru viața ta dacă renunți să mai joci rolul de victimă, care îți ia puterea de a fi.

Dacă alegi să te abandonezi complet puterii tale interioare, vei crea o viață stelară.

Doar atunci când îți asumi responsabilitatea pentru viața ta, trăiești cu putere, nu îți mai irosești viața plângându-ți de milă, criticând și acuzându-te pe tine sau pe cei din jur.

Toate experiențele dureroase îți oferă șansa să vezi viața dintr-o altă perspectivă. În fiecare moment ai puterea de a alege să reacționezi diferit în fața suferinței din viața ta. Schimbarea punctului de vedere/ contextul/ perspectiva din care alegi să îți trăiești viața se află întotdeauna în momentul Prezent.

Te invit să folosești tot ce nu funcționează în viața ta ca pe o posibilitate de a vedea ce poți să alegi acum să schimbi, să faci diferit. Prin asumarea responsabilității ai puterea de a face schimbări în viața ta. În fiecare moment de prezență ai acces la puterea de a îți schimba viața. Ca viața ta să se schimbe chiar în acest moment e nevoie să faci doar un singur lucru: o ALEGERE.

Momentul prezent este singurul moment real pe care îl trăim, singurul moment în care simțim și în care trăim experiențele vieții. Alegerile tale din Prezent creează fundamentul pentru experiențele tale de mâine. De aceea, acesta este momentul cel mai bun pentru a face o Alegere. ACUM este singurul moment în care poți acționa, nu mâine și nici ieri. De aceea, este foarte important să fii prezentă la tot ceea ce spui, ce gândești și ce faci Acum. Începe acum să îți asumi conștient gândurile, cuvintele și acțiunile, care sunt uneltele pe care le poți folosi pentru a crea viața pe care o dorești.

Te provoc în următoarea perioadă să fii prezentă la gândurile tale. Vezi ce gândești despre tine? Ce îți spui că poți face și ce nu? Care sunt acțiunile pe care alegi să le iei pentru a schimba ce nu funcționează în viața ta?

Cu iubire infinită,
Anna Devī

Leave a Comment