Corpul tău este oglinda minții tale

Totul este energie inclusiv corpul tău și în fiecare moment este influențat de o multitudine de câmpuri energetice. Alegerile pe care le faci, gândurile, emoțiile pe care le simți, oamenii cu care îți petreci timpul, alimentele pe care le consumi, aerul pe care îl respiri și mediul în care te afli, toate aceste influențează câmpurile energetice care îți alcătuiesc corpul.

Tot ce se întâmplă în viața ta face parte dintr-un proces, chiar dacă nu simți asta acum.

Totul se află în permanentă schimbare, așa că indiferent de forma corpului, de excesul de kilograme, îți poți schimba starea de sănătate acum. Totul se schimbă, ceea ce înseamnă că poți să îți vindeci corpul chiar dacă nimic nu a dat roade până în prezent. Prin eliminarea vechilor tipare și prin intenția conștientă, îți poți schimba forma și starea de sănătate a corpului.

Totul are conștiință – fiecare glandă, organ și celulă din organism are o conștiență cu care poți comunica și pe care o poți chiar influența. În culturile orientale conectarea cu corpul la nivel celular este considerată o cale spre vindecare și regenerare. Conștiința personală nu este separată de conștiința Universului și pe măsură ce redescoperi legătura dintre tine și tot ce te înconjoară, te vei simți acasă indiferent unde te afli sau cu cine ești, cu atât mai mult te vei simți acasă în corpul tău.

Corpul este mesagerul sufletului tău!

Corpul tău absoarbe în fiecare moment mesajele din jurul tău precum și din sferele spirituale. Nu poți auzi aceste mesaje când corpul îți este perturbat de diverse blocaje interioare, care sunt rezultatul mecanismelor limitative stocate în câmpul tău energetic. Când alegi să descoperi și să elimini toate blocajele din corpul tău, energia vitală ți se extinde, Universul aude declarațiile tale și evenimente extraordinare încep să apară în viața ta, toate având ca scop purificarea profundă a sufletului tău și reconectarea cu vibrația iubirii infinite.

Vrei să descoperi care sunt convingerile fundamentale despre corpul tău?

Convingerea fundamentală este o idee pe care o ai de atât de mult timp, încât a devenit înrădăcinată în subconștientul tău, influențându-ți sănătatea și modul în care se simte corpul tău. Aceste convingeri sunt ca un zumzet de fundal de care nu ești conștientă decât dacă ești prezentă și alegi să îl oprești. Convingerile tale sunt ca aerul: te înconjoară peste tot dar nu ești conștientă de ele.

Prin descoperirea rădăcinii unei convingeri, poți să o elimini din câmpurile tale energetice și să alegi o nouă perspectivă din care să faci alegeri conștiente în fiecare moment. Tot ce nu se află în armonie în corpul tău e din cauza gândurilor false, negative pe care le spui despre tine. Probabil ai intuit că nu kilogramele în plus sunt problema ta reală, ci corectarea gândirii limitative care creează greutatea în exces.

A fi sănătoasă  înseamnă să îți trăiești viața cu bucurie, să te prețuiești și să te iubești pe tine însăți. Atunci când ai grijă de nevoie corpului tău, sufletul tău radiază iubire infinită. Sufletul tău comunică prin corpul tău, prin cele 5 simțuri.

Corpul tău are o inteligență infinită și știe să aleagă, să asimileze și să digere hrana de care are nevoie. Cere ghidare lui Dumnezeu și te va călăuzi să alegi alimentele benefice corpului tău. Lasă în mâinile lui Dumnezeu greutatea propriului corp, cu credința că te ghidează să vezi un plan de armonie pentru corpul tău.

Când spui DA gândurilor negative te închini întunericului din tine și când spui DA lui Dumnezeu, te vindeci. Ego-ul nu îți pune la dispoziție instrumentele pentru a te vindeca, deoarece moare. Cum ar fi să vezi că fricile pe care le ai legate de alimentație nu au nicio legătură cu ce vei descoperi in procesul pe care alegi să îl faci către transformarea corpului tău?

Te ai întrebat vreodată de ce ai acest corp?

Exact la fel cum există un motiv pentru care te-ai încarnat în acest moment special pe planetă, există și un motiv pentru care ai ales genul și tipul de corp pe care îl ai. Când conștientizezi de ce ți-ai ales corpul și provocările sale unice, asta te ajută să aduci claritate și bucurie de viață.

Care este legătura dintre trauma nașterii și supraponderalitatea?

Traumatismul nașterii este debutul tău în lume, la viața din afara pântecului mamei. Înainte de naștere te-ai aflat într-un mediu ideal, în care îți erau satisfăcute toate nevoile: de iubire, căldură, adăpost, hrană. Pentru majoritatea oamenilor, nașterea reprezintă o experiență violentă care conține o mare durere și senzația că te-ai rătăcit. Ca urmare a acestei experiențe mulți oameni consideră cu lumea este un loc nesigur, neplăcut.

Eliberarea de trauma nașterii înlătură orice urmă de frică și te vei simți în siguranță să te eliberezi de toate fricile.

Ura și frica înseamnă greutate corporală în exces!

Iubirea este fluidă și este lumină. Greutatea în exces înseamnă energie blocată, ce reprezintă ura pe care o acumulezi în tine. Gândurile de ură atrag și mai multă energie și pe măsură ce greutatea excesivă crește, suferința devine și mai mare. În loc să te rogi pentru sfârșitul problemelor tale, cere ghidare ca să te eliberezi de frică.

Nu a devenit o corvoadă permanentă EU, EU, EU? Gândindu-te atât de mult la tine și la problemele tale, când mai ai timp să te gândești la Dumnezeu?

Când tot timpul te gândești la tine și la problemele tale, îți folosești problemele pentru a-l face pe dumnezeu să dispară.

Ca să te vindeci, renunță la ura de sine și abandonează-te iubirii infinite a lui Dumnezeu. Ca să te găsești pe tine, trebuie mai întâi să te pierzi.  Când alegi să îl iubești pe Dumnezeu mai mult decât iubești problemele cu care te confrunți, ești vindecată. Renunță la gândurile tale negative despre tine și despre problemele tale. Astfel anulezi ego-ul. Atunci când nu îți place o parte din corpul tău și spui că nu este cum vrei tu, respingi iubirea lui Dumnezeu și ești împotmolită în ego.

Poți să îți elimini furia în câteva momente sau poți să o cari după tine toată viața. Tu alegi. Orice situație care vine din neiertare duce la un exces de kilograme sau boală.

Gândurile de ură atrag și mai multă energie și pe măsură ce greutatea excesivă crește, suferința devine și mai mare. Cere ghidarea lui Dumnezeu să te elibereze de frică și de limitările ego-ului. Cere-i ghidare lui Dumnezeu pentru a te elibera de toate gândurile negative legate de mâncare și de greutatea corpului tău.

Singura dietă pe care ți-o recomand este să ții regim de gândire negativă și să faci exerciții mentale. Această dietă te ajută să îți schimbi gândirea, sentimentele și aspectul fizic. Este o dietă a iertării și a iubirii!

Atunci când te iubești pe tine, când îți iubești trupul și mănânci cu plăcere, această dietă dă întotdeauna rezultate.  Ori de câte ori te surprinzi că te critici, oprește-te. Gândește-te în schimb la Dumnezeu. Fii prezentă la asta ori de câte ori te auzi că îți critici corpul. Îndreaptă-ți toată atenția asupra lui Dumnezeu, sursa iubirii infinite și al vindecării.

Ori de câte ori te simți blocată, folosește această “Cheie de Aur” care te ajută să îți muți atenția de la probleme la iubirea infinită a lui Dumnezeu. Dacă nu știi cum să te gândești la Dumnezeu, îl găsești pe Dumnezeu în cuvintele credință, pace, ascultare, iertare, prezent, armonie, fericire, recunoștință, extaz, bucurie, contribuție, alegere, iertare, uniune, iubire infinită, armonie, miracol, responsabilitate.

Dacă ești pregătită să îți transformi viața și să îți „hrănești” bucuria de a trăi, mereu în acum, să eliberezi kilogramele în plus din mintea și inima ta, astfel să elimini și kilogramele din corpul tău, găsești mai multe detalii aici.

Leave a Comment