Cum creezi o relație Sacră conștientă?

Ce înseamnă să trăiești din iubire necondiționată? Înseamnă să faci alegeri conștiente și apoi să le trăiești cât poți de bine. Asta înseamnă să alegi iubirea și în momentele în care ești tentată să vorbești sau să acționezi din lipsă de iubire.


Toată viața ta este o alegere între realitatea bazată pe ego – critică sau pe iubire.
Aceasta este cheia care stă la baza creării unei relații conștiente.

Scuturile noastre egotice sunt atât de adânc înrădăcinate încât le transformăm într-un fel de a fi. Identificarea cu ego-ul se numește atașament. Atunci când ești conștientă că manifești în relații atașamentul, care este un tipar al ego-ului, poți alege să faci o schimbare. Poți alege dacă vrei să lași în continuare ego-ul să te conducă sau să alegi să te lași ghidată de iubire.


Sufletul pereche este reflexia ego-ului tău.
Atunci când tu redevii întreagă, oglindești un suflet întreg.
Iubirea e fericită când oferi iubire.
Orgoliul e fericit când primește iubire.

Sinele-ego-ul este o formă de apărare. Când faci alegeri și acționezi din ego, amintește-ți că iese la suprafață frica ta. Starea de prezență și menținerea unei intenții clare îți accelerează calea de uniune cu Divinitatea și cu tot ce te înconjoară. În fiecare moment putem să alegem să trăim în uniune sau în separare. Iubirea creează uniune și, dintr-un simț al autoprotecției, ego-ul creează separare. Această protecție este falsă și tot ce face este să ne separe. Poți să vezi că în fiecare moment ai de ales între două semințe care creează două realități:

  1. Sămânța sinelui-ego, care creează ceea ce numim karma, care înseamnă efect și descrie efectele create de acțiunile din sinele-ego. Când acționezi din acest sine fals, îi influențezi pe toți cei cu care relaționezi și astfel creezi o realitate în care există durere și suferință, ca rezultat al separării pe care sinele-ego-ul îl creează.
  2. Dharma înseamnă să trăiești o viață de dăruire, să fii în serviciul iubirii nu în serviciul ego-ului. Sinele-ego este creat din ziduri de apărare și nu există spațiu în care sufletul tău să se manifeste. Viața trăită în dharma îți permite să fii sinele tău real care ai venit să fii pe Pământ: o ființă de iubire care radiază iubire și o impregnează în fiecare intenție, vorbă și acțiune.

Ego-ul spune: “Când totul se va așeza la locul lui, voi fi fericită și voi simți pace.”
Ființa ta spune: “Găsește-ți pacea, fii fericită și totul se va așeza la locul său.”

Ego-ul îl dorește pe celălalt doar pentru tine, îi îngrădești libertatea, îl transformi într-un prizonier al iubirii pe care crezi că i-o porți. Iubirea autentică deschide inima, nu închide în ea o altă inimă. Întreabă-te: când ți-ai ținut ultima oara iubitul de mâna? Când l-ai privit ultima oara doar pentru a-i privi sufletul? Când i-ai spus ultima dată cât de mult îl apreciezi? Când l-ai surprins cu ceea ce îi place lui cel mai mult? Când ați ieșit dimineața în parc să priviți răsăritul și să mergeți desculți prin iarba cu rouă? Când v-ați urcat în mașină ultima dată fără să știți unde mergeți?

Iubirea ta e ca un râu care izvorăște din inima ta. Poți să o simți dacă oprești zgomotul din mintea ta. Dacă tu ești iubirea care izvorăște din interiorul tău și se manifestă liberă în Univers, vezi iubirea Divină la fiecare pas, prin tot ce te înconjoară. Prezența și liberarea de poveștile trecutului te ajută în transformarea ta. Cu toții suntem parte a Divinului, precum razele care sunt inseparabile de Soare. Devii obișnuit cu exprimarea unică a razei și te comporți ca și cum nu ai fii parte din unul și același Soare. Aceasta este cauza principală a suferinței. A onora tot ce te înconjoară ca fiind Sacru, înseamnă a trata totul ca pe o rază a unicului Soare Divin. Iubindu-ne unii pe ceilalți ca pe unu, putem să ne reamintim cine suntem.


A IUBI ÎNSEAMNĂ A AJUNGE LA DUMNEZEU!
Este singurul motiv pentru care sufletul nostru caută iubirea.

Când întâlnești pe cineva, e o întâlnire Sacră. Așa cum îl vezi pe el te vezi pe tine, întrucât în el te vei găsi sau te vei pierde pe tine. A vedea iubirea în tot ce se numește transfigurare. Transfigurarea este o parte esențială în viața ta, care înseamnă să vezi Divinul în tot ce te înconjoară, inocența originară. Transfigurarea este o alegere, o intenție și o practică zilnică. Prin transfigurare faci o alegere diferită. Alegi să vezi lucrurile diferit. Cel mai simplu mod prin care să practici transfigurarea este prin intermediul ochilor. Alege să îți schimbi viziunea, să vezi lucrurile diferit. Judecata te menține în separare. Iubirea vede natura Divină în toți și în toate, indiferent cum se comportă ei. Alege să vezi natura Divină a oricui chiar dacă la început nu știi ce înseamnă asta. Privește transfigurarea ca pe intenția cu care să îți începi fiecare zi. Spune-ți în fiecare dimineață: “Astăzi, aleg să văd natura Divină a tuturor oamenilor pe care îi întâlnesc.” Apoi continuă-ți ziua și vezi ce se întâmplă.

Prin practicile de manifestare vei atinge o stare permanentă de transfigurare în care să vezi Divinul în și prin orice. A-ți cunoaște adevărata natură înseamnă să cunoști adevărata natură Divină a oricui, chiar dacă el a uitat-o. Suntem crescuți să îi privim critic pe ceilalți. Am fost învățați să judecăm, să punem etichete și toate aceste acțiuni creează starea de separare între noi. Atunci când alegi să vezi din această perspectivă tot ce te înconjoară, totul se schimbă și vezi lumea cu ochii ființei tale.

Prin iubire și iertare îi trezești pe toți cei din jurul tău. Relațiile tale devin un vehicul pentru trezire. Vezi cu claritate că suntem aici cu toții pentru a ne trezi unii pe alții cu compasiune autentică. Când cunoști unitatea tuturor ființelor, iubești natural fiecare persoană ca pe o rudă de sânge. Iertarea este actul care te ajută treci de la separare la iubire. Este o parte esențială a transformării tale de relaționare de la ego la iubire. Când te agăți de resentimente, te agăți de o realitate egotică și o faci să devină reală pentru tine. Când ierți, privești totul cu iubire și acceptare. Dacă alegi din iubire și vulnerabilitate, vei simți cum inima ta face trecerea de la separare și judecată la compasiune și iubire. Dacă îți amintești că totul este fie iubire fie judecată, vei începe să vezi lumea cu compasiune.

Scopul nostru cel mai înalt este să trăim în armonie cu tot ce se petrece în jurul nostru, astfel viața este plină de semnificația trăirii în iubire, nu a realizării exterioare. Amintește-ți să folosești relațiile ca o oglindă, pentru a vedea când acționezi din sinele-ego sau din sinele- suflet. Și ce este mai măreț decât trăirea unei relații de cuplu în care ești liber să fii tu, autentic, cu dorința de a te dărui unei singure persoane?

Vă doresc relații Magice construite în lumină de iubire infinită!

Leave a Comment