Curățarea Karmei

Tradus din sanscrită, cuvântul “karma” însemnă “acțiune”. Tot ce gândești, simți, spui, alegi și acționezi are consecințe în Univers și reprezintă Karma ta. Chiar și gândurile la care nu ești prezentă sau acțiunile nesemnificative duc întotdeauna la un rezultat. Karma poate fi rea sau bună. Depinde de gândurile, emoțiile, cuvintele, alegerile sau acțiunile tale. Esența Karmei este: “ce semeni asta culegi”. Karma este un “bumerang”, tot ce oferi în Univers primești înapoi. Legea bumerangului acționează asupra tuturor gândurilor, emoțiilor, cuvintelor, alegerilor și acțiunilor tale. Pentru tot ce se întâmplă în viața ta există un motiv. Dacă fiecare locuitor al planetei ar cunoaște legea Karmei, atunci ar fi prezent la tot ce gândește, simte, spune, la alegerile și acțiunile sale.


Destinul este un scop, o ţintă, iar Karma este acţiunea pentru realizarea lui. Când venim în această lume destinul și Karma sunt deja stabilite de ființa ta.


Înainte să se întrupeze, ființa îşi stabileşte destinul vieţii pe care urmează să o înceapă. Îşi stabileşte obiectivul final al acelei reîncarnări, cunoscând experienţele vieţilor anterioare, ritmul său de evoluţie şi stadiul evolutiv în care se află înainte să se reîncarneze.


Destinul Suprem este experimentarea iubirii infinite.


Pentru a-și crește nivelul de conștiință, ființa trebuie sa experimenteze o succesiune de reîncarnări, trecând printr-o multitudine de situații, prin multe provocări menite să-i aducă evoluția.

În funcție de destinul pe care ființa deja îl cunoaște foarte bine, înainte să se întrupeze, face trei alegeri:

• Părinţii – Ființa își alege părinții potriviți realizării misiunii în viața viitoare.

• Momentul Naşterii – Ființa alege o anumită conjunctură Astrală care o ajută să își îndeplinească destinul.

• Karma – Ființa își alege Karma care să o conducă spre realizarea destinului. Niciodată nu există o contradicție între Karmă și destin. Anumite comportamente “greșite” din viețile anterioare se manifestă în această viața prin boli Karmice, blocaje de tot felul în toate domeniile (material, profesional, personal, relațional, etc.). Aceste blocaje din planurile subtile au ca și consecință arderea sau curățarea Karmei prin suferința în planul fizic.

Trăim această viață pentru îndeplinirea unui anumit destin cu o Karmă bună și pentru curățarea Karmei rele din viețile anterioare. Prin acumularea Karmei rele în această viață, blocăm curățarea și manifestarea Karmei bune. Karma rea apare când ai făcut fapte rele, cu consecințe negative în Univers. Aceasta poate fi comparată cu un împrumut: trebuie să îl dai înapoi, uneori cu dobândă. Cu cât Karma rea este curățată mai repede, cu atât mai bine.

Tipuri de Karmă

În viața unei persoane sunt prezente și karma bună și Karma rea. Atunci când predomină Karma pozitivă în viața ta, ea oferă oportunități excelente pentru realizarea tuturor visurilor și dorințelor tale. Dacă predomină Karma negativă, ai numai numai suferință, pierderi, lipsuri și dezamăgiri. Karma individuală constă într-o serie de acțiuni pe care le-ai făcut vreodată și care conduc la consecințe.

Karma femeii
Karma femeii este ușor diferită de Karma masculină. Femeia creează, îmbunătățește, vindecă și înfrumusețează lumea din jurul ei.

Karma bărbatului
Karma bărbatului este de a avea proteja și de a oferi siguranță familiei.

Karma nașterii
Destinul omului, scopul său în această viață este Karma nașterii, în funcție de cifrele care alcătuiesc data nașterii sale. Poți să îți calculezi Karma după data nașterii, astfel poți afla care este cifra destinului tău. Cifra destinului îți arată principalele sarcini karmice ale vieții tale actuale.

Karma numelui
Karma numelui este determinată de semnificația sa. Destinul tău din această viață este influențat de numele tău. Dacă numele unui bebeluș nu este ales în acord cu misiunea sufletului, acesta poate forma datorii karmice care vor trebui curățate.

Karma Prenumelui
Karma numelui de familie este un fel de “sigiliu” energetic asupra ta care te însoțește toată viața. Schimbarea prenumelui este un pas important care îți poate afecta viața. Prin noul prenume preiei Karma partenerului tău.

Karma ancestrală
Există Karma transmisă prin ADN-ul nostru, care este energia reziduală a strămoșilor noștri, care afectează pozitiv sau negativ viața descendenților lor. Toți oamenii au Karmă ancestrală. Copiii moștenesc de la părinți trăsături de caracter și aspect și împreună cu ele Karma familiei. Karma familiei se manifestă prin relații dezechilibrate, nearmonioase între membrii familiei, în reacțiile și acțiunile lor. Atunci când alegi să cureți Karma ancestrală în relația cu familia ta, pacea, armonia, acceptarea, bunăvoința și iubirea infinită sunt restabilite.

Karma iubirii și căsătoriei
O conexiune Karmică este iubirea pe care o simți la prima vedere. Uniunea prin căsătorie este o uniune a doi oameni prin care își plătesc datoriile Karmice. Într-o viață trecută au fost tot soți, rude sau chiar dușmani. În viața prezentă au fost readuși împreună, astfel, prin căsătoria lor, karma rea să fie curățată. Dacă vrei să cureți Karma iubirii și a căsătoriei, e important să vezi ce ai de curățat în relația ta.

Karma sexului
Actul sexual nu este doar un proces fiziologic, ci un schimb de energie între parteneri. Prin urmare, prin Karma sexului primești Karma bună sau rea a partenerilor tăi sexuali și aceasta poate atrage experiențe dureroase. De aceea, fiecare uniune sexuală e ceva Sacru.

Karma părinților și a copiilor
Copiii preiau Karma părinților. Băiatului îi este transmisă Karma mamei și fiicei îi este transmisă Karma tatălui. În funcție de sexul primului-născut din familie, părinții lui trebuie să afle relația cu mamele și părinții lor. Karma părinților și karma copiilor sunt strâns legate, iar nașterea unui copil este o oglindă care arată conflictele ascunse și nevindecate ale noilor părinți cu părinți lor.

Karma singurătății

Cauzele Karmei de singurătate sunt:
• În încarnările anterioare ți-ai abandonat familia.
• În încarnările anterioare ai sacrificat viața soților sau copiilor.
• În încarnările anterioare ai adus suferință persoanelor iubite.

Karma banilor
Există o relație strânsă între bani și Karmă, deoarece Karma banilor determină cantitatea de bani pe o ai în această viață. Karma banilor este pozitivă sau negativă și se vede în abundența financiară sau sărăcia pe care o manifești în această viață.

Karma viitorului
Karma viitorului este determinată de gândurile, emoțiile, cuvintele, alegeri sau acțiunile tale din prezent. Toate acestea îți creează viitorul. Poți să schimbi Karma viitorului dacă schimbi gândurile, emoțiile, cuvintele, alegerile sau acțiunile din prezent.

Karma și reîncarnarea
Viața noastră prezentă este influențată de Karma vieții trecute, în care am trăit diferite experiențe. În momentul în care suntem născuți, avem o Karmă a vieții, în funcție de fluxul vieților trecute. Reîncarnarea este o mare oportunitate de a purifica Karma negativă din viețile anterioare.

Pedeapsa Karmei
O persoană primește o pedeapsă karmică pentru încălcarea legilor spirituale. Pedeapsa Karmică îți blochează sentimentele, provoacă diverse boli mentale și corporale. Pedeapsa Karmică îți distruge obiectivele, creează conflicte, duce la lipsuri și sărăcie.

Datoria Karmică
O datorie karmică apare atunci când nu ți-ai respectat cuvântul și angajamentul în fața lui Dumnezeu.

Motive pentru apariția datoriilor Karmice sunt:

• Nu îți îndeplinești misiunea în viață;

• Nu îți respecți cuvântul față de alte persoane;

• Nu cauți creștere spirituală și personală;

• Atitudinea iresponsabilă față de familie, de muncă, de viață.

Cum se curăță Karma?

Curățarea Karmei se poate face doar dacă îți dorești cu adevărat și alegi să îți schimbi gândurile, emoțiile, cuvintele și acțiunile. Primul pas pentru curățarea Karmei este să conștientizezi care sunt gândurile, emoțiile, cuvintele, alegeri sau acțiunile tale. Când le vezi și le recunoști, poți să schimbi cine ești tu acum (gândurile, emoțiile, cuvintele, alegeri sau acțiunile tale).


Doar când alegi să schimbi CINE EȘTI ACUM poți să îți cureți Karma.

Atunci când îți cureți Karma îți alegi propriile valori care să îți ghideze viața.


Răspunsul la întrebarea “Ce trebuie să fac pentru a curăța karma?” este că trebuie să ierți și să ceri iertare. Când te ierți pe tine, te iubești și te accepți, poți să iubești necondiționat tot ce te înconjoară. Doar din spațiul iubirii necondiționate Karma rea se curăță și te reconectezi la misiunea vieții tale.


Când îți cureți Karma negativă, viața ta devine a o manifestare a creației Divine. Ești ghidată pas cu pas să contribui lumii cu darurile tale, împlinind Destinul Suprem – IUBIREA NECONDIȚIONATĂ.


În cadrul unei ședințe de curățare Karmică se eliberează vortexul de energie stagnantă de pe cele șapte canale energetice. Te voi ghida în acest proces  printr-o Meditație ghidată de Alchimie Spirituală. Vezi mai multe detalii aici:

Comments

  1. in ritual ptr purificare cu sare , te rog sa imi dai mai multe detalii

Leave a Comment