Îmbrățișează-ți sexualitatea!

În acest articol vreau să îți ofer o nouă perspectivă despre energia sexuală, deoarece reprezintă cea mai puternică cale de a trezi puterea interioară – conștiința la nivel individual și colectiv. Energia sexuală este un portal infinit de manifestare pe care toate ființele umane îl dețin în corpul fizic și energetic. Prin energia sexuală poți să manifești și să devii tot ce îți dorești în această viață.

Energia sexuală este cea mai rapidă cale de evoluție spirituală în momentul în care este canalizată pe a crea dorințele tale Divine. Această cunoaștere a fost ascunsă pentru ca femeile să nu aibă acces la aceste daruri pe care le-au primit la naștere.

De ce este ținută ascunsă această cunoaștere mai ales acum în această perioadă de transformare la nivel de umanitate?
Pentru că atunci când oamenii trăiesc în întuneric, sunt ușor de manipulat prin frică și sunt programați mental exact ca niște roboți. În momentul când o ființă umană se trezește spiritual prin energia sexuală, devine imposibil de manipulat și controlat.

Energia sexuală se declanșează în tine doar când trăiești în prezent și nu se activează dacă trăiești în trecut sau în viitor.

Corpul oricărei femei are un potențial infinit pentru a experimenta o plăcere extraordinară. Multe femei cu care lucrez poartă în ele ca pe o povară, vina propriei sexualități, pentru că atunci când erau copile li s-a spus că sexul este ceva murdar, nedemn, secret.

Senzualitatea înseamnă o trăire rafinată a energiei erotice.

Ni s-a transmis că sexualitatea este ceva murdar, că este rușine să simțim plăcere și mai ales să vorbim despre asta. Ni s-a spus că este imposibil să trăiești cu libertate actul amoros și întreaga viață. Nu am primit cunoaștere despre emoții, dorință, senzualitate, alchimie în relații, despre arta de a iubi și bucuria de a fi femeie. Nu ni s-a spus despre energia sexuală Sacră feminină.

Este momentul în care cât mai multe femei se trezesc din întuneric. Simți că este ACUM momentul să te eliberezi de bagajele trecutului și de informații eronate care ți-au fost întipărite mental? Trezirea spirituală este un proces ireversibil și cu cât evoluezi mai mult, te apropii de esența ta, de ființă perfectă, așa cum ai fost creată.

Sexualitatea sacră îți oferă întoarcerea către inocență. La fel cum un bebeluș dorește sânul mamei și tu îți dorești o îmbrățișare, o mângâiere, un sărut, să te pierzi în ochii persoanei iubite, să îți dizolvi ego-ul în uniunea sexuală și să te abandonezi complet? Toate aceste dorințe sunt inocente în esența lor.

Pentru ca un bărbat și o femeie să facă dragoste, este nevoie de o schimbare fundamentală a gândirii care le controlează organele sexuale.

Să faci dragoste reprezintă o practică spirituală. Îți acorzi libertatea să trăiești experiența fricii de moarte când trăiești plăcerea orgasmului. Acesta este motivul pentru care a face dragoste înseamnă uniunea cu Dumnezeu într-un spațiu Sacru și este opusul absolut pentru orice înseamnă păcat și rușine.

Din perspectiva mea, sexul este un ritual energetic. Când ai o relație sexuală cu cineva, participi la un proces energetic. Uniunea energetică se face prin chakra  sacrală a ambilor parteneri care se unesc. Prin uniunea sexuală, aura lor se contopește, se îmbină pentru a crea o mare energie aurică în jurul lor. Prin separare, lasă  o mare amprentă energetică și karmică. Cu cât ai mai multe relații sexuale cu o persoană, cu atât conexiunea energetică este mai profundă. Dacă schimbi ușor partenerii sexuali, e important să știi că chakrele se regenerează complet la 7 ani și chiar dacă ai fost doar o dată cu o persoană, energia lui va rămâne în pântecul tău timp de 7 ani și creezi cordoane energetice prin care toți partenerii tăi se conectează energetic la tine. Pentru a primi esența sexualității tale Sacre trebuie să te eliberezi de credințele și condiționările din trecut. Să descoperi toate părțile care au fost îngropate adânc în interiorul tău, din rușine, vinovăție și frică, să le lași să fie văzute, acceptate și astfel eliberate. Reprimarea și condiționarea sexuală blochează multă energie în centrul tău sexual, pântecul tău. Pentru a întrerupe legătura energetică cu partenerii din trecut există practici de tăierea cordoanelor energetice și de curățare energetică a pântecului.

 Energia ta sexuală te poate vindeca pe tine și pe partenerul tău. Este foarte important să alegi să te unești la nivel intim cu un partener care este la același nivel de conștiință cu tine. În moment ce te trezești spiritual prin activarea energiei sexuale devii foarte selectivă cui alegi să te dăruiești ca un întreg minte-trup-suflet-energetic.

Ce simți când energia ta sexuală este blocată?

  • Te simți mereu obosită și lipsită de energie
  • Te simți deconectată și goală în interior
  • Vezi în viața ta tipare emoționale repetitive
  • Nu te mai regăsești în viața ta, simți că ceva lipsește
  • Simți nemulțumire, griji, frică de viitor
  • Îți manifești emoțiile în funcție de ceilalți
  • Îți e greu să fii autentică
  • Suferi de afecțiuni genitale
  • Ai probleme în relația cu partenerul
  • Îți reprimi sexualitatea

Te invit să iei parte la un proces blând de reconectare cu sexualitatea ta Sacră, care este un proces de transformare la nivel energetic, spiritual, emoțional și fizic. Vezi mai multe detalii aici și aici.

Harta sexualității tale Sacre așteaptă să fie trasată! Tu ești cea care deține cheia puterii feminine. Tu ești cea care deține cheia sexualității Sacre. Tu ești cea care deține cheia creației Divine.

Leave a Comment