Întoarcerea la Origini – experiența mea cu apa Kangen™

Apa este baza vieții! De aceea am căutat ca elementul vital al sănătății mele să fie de cea mai bună calitate. Vreau să împărtășesc cu tine experiența mea cu apa Kangen și beneficiile pe care le-a adus în viața mea. În căutările mele despre ce elemente trebuie “să aliniez” ca să îmi păstrez energia și vitalitatea, am descoperit apa “vie” Kangen, care de peste 3 ani face parte din viața mea și am siguranța că zi de zi consum cea mai bună apă, curată, alcalină şi antioxidantă.

Apa Kangeneste produsă de un sistem de ionizare care este produs de compania Enagic din Japonia de peste 46 de ani. El se leagă la rețeaua de apă, nu numai că filtrează apa, dar îi și îmbunătățește proprietățile prin procesul de ionizare.

KANGEN ÎNSEAMNĂ ÎN LIMBA JAPONEZĂ * ÎNTOARCEREA LA ORIGINI *

Pentru mine, apa Kangen înseamnă întoarcerea la sănătate!

Cea mai importantă calitate care mi-o oferă este proprietatea de Antioxidant, adică este Antiaging.  Apa Kangen este bogată în Hidrogen molecular (H2) care este un antioxidant natural și se absoarbe rapid la nivelul membranei celulare. Acesta previne și scade riscurile efectelor stresului oxidativ, ameliorează și previne bolile inflamatorii și cronice, îmbunătățește memoria și concentrarea.

Apa bogată în hidrogen se caracterizează prin ORP negativ (Potențialul de Reducere al Oxidării). ORP reprezintă măsura încarcăturii electrice a apei. Această valoare poate fi pozitivă sau negativă, fiind exprimată în milivolți. Valorile negative ale ORP din apa Kangen indică potențialul antioxidant care ajută corpul în neutralizarea acidității.

Ca nivel de ORP, Apa Kangenajunge până la -400 ORP, ceea ce înseamnă că este puternic antioxidantă, în timp ce băuturile acidulate au un nivel ORP de +400 și sunt puternic oxidante (contribuie la îmbătrânirea celulară prematură).

De asemenea, apa de la robinet cât și cea îmbuteliată au valori ORP pozitive, ceea ce înseamnă că nu au capacitate antioxidantă și nu pot ajuta corpul în neutralizarea acidității. Din acest motiv, valoarea ORP a apei este foarte importantă, o valoare pH mai mare rezultă într-o valoare ORP mai scăzută (negativă).

· Este Micro-strucurată – hidratează, hrănește celulele cu substanțe nutritive și elimină din celule substanțele toxice, susținând corpul în procesele naturale de autovindecare. Apa de la robinet, cea îmbuteliată sau de la izvor, are structuri formate din aproximativ 15-20 de molecule în fiecare grup. Procesul de electroliză schimbă prin ionizare structura apei de la robinet, formând apa în grupuri de aproximativ 5-8 molecule.

Astfel, Apa Kangen devine o apă cu o putere mai mare de hidratare la nivel celular, spre deosebire de alte ape care hidratează doar la nivel de țesuturi. Apa Kangen ajunge la creier în aproximativ 60 de secunde, pe când orice alt tip de apă dintre cele menționate anterior ajung la creier în aproximativ 10 minute.                                                                                                                                                                              

· Este Alcalină – Atunci când ne naștem, corpul nostru este Alcalin. Este important să ajutăm corpul să își mențină mediul alcalin, prin evitarea consumului în exces de alimente acide și prin creșterea consumului de alimente alcaline. Alimentele precum carnea, lactatele, ouăle și în special mâncărurile prăjite sau conservate și combinate greșit determină crearea condițiilor pentru inducerea acidozei în organism, la fel ca lichidele precum cafeaua, alcoolul, băuturile acidulate și sucurile conservate din comerț.

Știai că pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de băuturi dulci carbogazoase (Ph 2.5) sunt necesare aproximativ 42 de pahare de apă Kangen™?

În momentul în care conștientizezi că bolile cronice degenerative sunt cauza acumulării de toxine și reziduuri acide în corp, vei ști că prin simpla schimbare a apei contribui la îmbunătățirea calității vieții tale. De multe ori avem dorința puternică să fim sănătoase și uneori cădem în capcana extremelor, de aceea e important să alegem “calea de mijloc”.

Este adevărat că “suntem ceea ce mâncăm”, dar și mai adevărat este că organismul nostru este atât de inteligent încât el își setează singur limitele și va elimina tot ce este în exces și toxic, absorbindu-și doar cantitatea necesară de nutrienți. De aceea este important să îl ajutăm și să îi oferim apă bună.

Am observat și tendința de a urma  recomandări “după ureche“ și  de a aștepta să se producă un miracol. Dacă NU tratezi cauza (aciditatea în corp) efectele vor continua să apară ca să îți arate să vindeci de  la rădăcină.

De aceea, cea mai simplă schimbare pe care am ales să o fac pentru sănătatea mea a fost să schimb apa.

De ce am ales apa Kangen™?

Pentru întărirea sistemului imunitar. Pentru sănătate, așa cum o privesc japonezii – prin prevenție și alegeri conștiente. Sunt împăcată că eu și familia mea nu mai contribuim la tonele de deșeuri toxice care se varsă în oceane, eliminând peste 1500 de pet-uri de plastic pe an.

Apa Kangen este primul lucru cu care îmi încep ziua: două pahare cu “apă vie” investite cu intenția zilei, pe care mi le imaginez cum îmi inundă cu energie fiecare celulă. Când am descoperit Apa Kangen și am văzut beneficiile ei, am văzut imediat că este o soluție extraordinară pe termen lung pentru sănătate.

Din experiența cu apa Kangen, știu că totul se întâmplă în viața noastră la momentul și în locul potrivit, prin oamenii potriviți. Informațiile despre Apa Kangenm-au găsit într-un moment fragil din viața mea și astăzi sunt profund recunoscătoare că mi-a transformat viața și mă bucur de o experiențe minunate alături de familia mea extinsă Kangen din toată lumea.

Deoarece este într-adevăr o apă Magică, ca toți ceilalți care o consumă de ani de zile, și eu am ajuns să nu mai consum alt tip de apă decât Apa Kangen.  În zilele în care lucrez de acasă, consum apa Kangen proaspătă de la aparat, iar când plec de acasă, mă organizez în așa fel încât să am la mine o sticlă cu cantitatea de  Apa Kangen de care am nevoie.

În plus, mă pot bucura de alimentele pe care le consum fără pesticide și chimicale, care după ce au stat 20 min în apa Kangen devin antioxidante și au gust la fel ca acelea pe care le mâncam în copilărie, din gradina bunicii mele. Am cel mai bun dezinfectant, detergent fără chimicale și apă Beauty care înlocuiește toate produsele chimice de înfrumusețare. Poți vedea prin experiența mea că alegerile înțelepte aduc beneficii maxime, care mi-au simplificat viața, având toate astea în confortul casei mele, la doar o apăsare de buton.

Prin alegerea mea, știu că Planeta are cu o persoană în minus care doar consumă și poluează.

Folosind apa Kangenam descoperit cum schimbările mari în viață pornesc cu pași aparent mici, precum… schimbarea apei!


📌Vrei să devii ambasador Kangen? Programează o ședință 1:1 azi! (click aici)

 

Leave a Comment