Magia Recunoștinței

 

Cine nu crede în Magia Recunoștinței nu o va descoperi niciodată.

Vizualizează pentru câteva momente cum ar arăta viața ta dacă ai avea cheia care te ajută să primești tot ce îți dorești și cum ar arăta viața ta fără lucrurile pe care NU ți le dorești. Fie că este vorba despre sănătate, abundență, fericire, prosperitate, iubire, armonie, a-ți redescoperi misiunea în această viață sau orice altceva îți dorești. Vizualizează cum ar arăta viața ta dacă ai vedea cu claritate care sunt semnele pe care Dumnezeu ți le arată la fiecare pas, pentru a face alegerile în acord cu misiunea ta.

Nu poți să fii paralizată de frică, să stai înțepenită în suferință și
să ai pretenția ca viața ta să devină un miracol.

Dacă vrei să devii un magnet al iubirii infinite renunță să te mai iei in serios și să crezi toate aberațiile pe care ți le spui: “nu pot, nu acum, nu merit, mai târziu, nu am timp, nu sunt suficient de bună, îmi e frică, cum am putut face una ca asta…” Atunci când trăiești ghidată de propriile mantre negative, pe care ți le spui de fiecare dată când te războiești cu părțile din tine, nu faci decât ca viața ta să arate ca valea plângerii unde nimic bun nu se întâmplă. Nu există tortură mai dureroasă decât tortura psihică cu care te confrunți în fiecare zi, vocea care îți spune non-stop doar ceea ce lipsește în viața ta. Această voce ține evidența tuturor “greșelilor” tale și face liste interminabile cu tot ceea ce trebuie îmbunătățit la tine sau în viața ta.

Vocea din capul tău îți spune non-stop că trebuie să devii mai bună: o parteneră mai bună, o prietenă mai bună, o mamă mai bună, o fiică mai bună, o angajată mai bună… Această voce îți spune tot timpul că este ceva în neregulă cu tine. Timp de 29 de ani am crezut că vocea asta sunt chiar eu. Am dus vocea la terapeut, am citit sute de cărți de dezvoltare personală și am fost la toate cursurile de care auzeam. Abia atunci când am permis Divinității să mă vadă, am început să mă concentrez pe iubirea care mă înconjoară la fiecare pas și am putut să văd pentru prima dată cât este de frumoasă lumea în care trăim.

Starea de prezență îmi arată că tot ceea ce văd, tot ceea ce aud și cred este doar o poveste pe care am inventat-o singură și că războaiele din mintea mea sunt bucăți din conștiința colectivă pe care le pot preschimba în recunoștință. Așa îi permiți Divinității să “te vadă”.

Blocajul care te oprește să trăiești o viață extraordinară este
incapacitatea ta de a vedea miracolele din jurul tău.

Gândurile și atitudinea de tipul “am tot timpul probleme” mențin blocată abundența vieții. Atunci când te concentrezi pe toate problemele din viața ta, ții blocat canalul iubirii și abundenței, iar conexiunea energetică cu Divinitatea este închisă. Atât timp cât te agăți de vechile tipare mentale, care îți dictează pas cu pas cum să te chinui, să suferi, să fii paralizată de frică și care te țin în întuneric fără să vezi  toate darurile pe care Dumnezeu ți le oferă la fiecare pas.

Paradigma din care toate ființele umane trăiesc de când se nasc este că sunt entități separate și că trebuie să se descurce pe cont propriu. Principala preocupare este să depistăm probleme, să elaborăm planuri pentru a le elimina și suntem constrânși de mintea noastră care ne spune să facem totul perfect.

Sunt doar două tipuri de oameni în această lume: cei care doar visează la o viață împlinită și nu fac nimic și cei care acționează imediat când apare o oportunitate.

Pentru că am fost aduse împreună și citești aceste rânduri, eu simt că faci parte dintre acei câțiva care acționează pentru ca viața lor să se transforme.

Conștiința ta are o putere infinită de creație și toate gândurile tale
și orice acțiune a ta influențează întregul Univers.

Atunci când conștientizezi asta, poți să vezi că perspectiva din care alegi să te uiți la viața ta, încărcată de convingeri limitative, tulbură armonia în întregul Univers. Atunci când vezi lumea conectată la frecvența recunoștinței, când ești prezentă să vezi frumosul, emiți o frecvență a iubirii, a magiei, a miracolelor.

Iubirea este cea mai puternică frecvență din Univers care are puterea de a vindeca întreaga planetă. În fiecare moment, fie ești conectată la ea, lăsând-o să te conducă, fie nu ești conectată la ea, și atunci nu te poate ghida. De fiecare dată când sunt pe frecvența iubirii trimit iubirea în întregul Univers. De fiecare dată când iert pe cineva care mi-a greșit într-un fel, mă iert pe mine și contribui la vindecarea planetei.

Tot ceea ce fac afectează totul în jurul meu. Orice act de iubire, oricât de mic, poate transforma în mod fundamental lumea. Dacă împreună ne conectăm la frecvența iubirii, a fericirii, vom putea recrea câmpul energetic al planetei. Cu un singur act de bunătate, o sămânță de iubire plantată în Univers prin inima ta, se multiplică până devine o forță infinită de iubire. Eu am ales să devin atât de fericită, încât alții să devină fericiți doar uitându-se la mine.

Cum permiți Divinității să “te vadă”?

Mulțumește cu recunoștință pentru tot! Mulțumește facturilor care se adună în prezent, mulțumește-i partenerului tău care s-a trezit îmbufnat, mulțumește copiilor care au făcut dezastru în casă, mulțumește șefului că a țipat la tine. Această atitudine te face să vezi că toate încercările, eforturile nesfârșite, lupta permanentă nu sunt necesare. 

Încercarea ta de a controla tot ce nu funcționează în viața ta, blochează câmpul energetic care a fost, care este și va fi mereu acolo ca să te susțină și pentru a te ghida în misiunea ta. Recunoștința deschide un portal, o cale de intrare în inima câmpului infinitelor posibilități. Recunoștința te plasează pe o frecvență energetică, o vibrație care face minuni. Când te afli pe această frecvență nu prea ai altceva de făcut. Universul îți vine fericit în cale cu binecuvântări și îndrumări.

Tot ce ai de făcut este să te bucuri de călătorie și să descoperi miracolele care te înconjoară la fiecare pas. Starea de recunoștință, de a fi conștientă de tot binele din viața ta te ghidează pas cu pas spre o viață extraordinară. Este super puterea ta care te plasează pe frecvența frumuseții, bucuriei și creativității.

Secretul este că nu trebuie să te străduiești pentru a te conecta cu frecvența acestui câmp energetic.
Tot ce ai de făcut este să încetezi mai asculți vocile din capul tău. 
Încetează să mai fii blocată și poveștile trecutului.

Renunță să mai fii o căutătoare. Ai deja toată cunoașterea Universului în ADN-ul tău. Tot ce ai nevoie e să fii pe frecvența din care să o accesezi. Unul dintre motivele pentru care nu ți-ai revendicat puterea infinită de a manifesta o viață extraordinară, este pentru că ai fost prea preocupată să o găsești în toate aberațiile de dezvoltare personală.

Ridicarea frecventei energetice este secretul unei vieți extraordinare! Pentru a face lucrurile simple pentru tine, am adunat cunoașterea care mi-a transformat viața într-un singur curs practic de 8 zile – Magia recunoștinței. Cunoașterea pe care am ales să o împărtășesc cu tine în acest curs reprezintă practicile mele zilnice de ridicare a frecvenței energetice. Timp de 8 zile vei ține ocupată vocea din capul tău, astfel încât să preia cuvântul vocea recunoștinței și a iubirii infinite.

Timp de 8 zile vei practica activ recunoștința, cum nu ai mai făcut-o niciodată până acum. Recunoștința și spiritualitatea nu sunt doar o teorie. Timp de 8 zile vei transforma fiecare zi într-o misiune de 24 de ore de explorare a miracolelor din viața ta, astfel viața ta va deveni un miracol. Ca viața ta să se transforme este nevoie să îți dorești asta. Există niște pași care fac ca lucrurile să se așeze în viața ta și acest curs conține acești pași pe care tu să îi aplici în fiecare zi din viața ta.

Este interesant că ființele umane nu conștientizează că pentru fi nefericit, a suferi și a-ți
pierde puterea personală, este necesar același efort pentru a genera recunoștință,
putere, libertate, a fi fericit și împlinit.

În centrul ființei tale se află o infinită fântână a iubirii. Eu sunt iubire infinită. Sunt Anna Devī, te iubesc infinit și te consider iubirea divină în manifestare.

Comments

Leave a Comment