Tu știi cine ești?

“Viața e o scenă și toți oamenii sunt actori; au intrările și ieșirile lor, iar un om joacă multe roluri de-a lungul vieții.” – William Shakespeare

Plecând de la această perspectivă, iluzia sinelui și ego-ul ne modelează percepția realității. Pentru a supraviețui purtăm măști și fiecare dintre noi își joacă rolul pe marea scenă numită viață. Atunci când ne naștem, noi nu diferențiem lumea externă și internă, dar pe măsură ce creștem ajungem să separăm Ce sunt Eu și Ce ești Tu, astfel apare dualitatea ego-ului și judecata începe să își ia rolul în serios.

Ești tu doar rolul pe care ți l-ai asumat în societate?

 Ești tu doar soția, mama, fiica, job-ul, casa sau statutul social?

Cine EȘTI TU? Oferă-ți timp pentru a răspunde la această întrebare.

Pe măsură ce te aliniezi cu această vibrație, o să poți vedea că nu ești o simplă păpușă care trebuie să îndure tot ceea ce îți aruncă viața în față. În momentul în care hotărăști ca jocul “De-a v-ați ascunselea” să ia sfârșit, vei renunța la rolul de victimă și atunci vei putea răspunde la întrebarea: cine SUNT EU?

Răspunsul e cheia care deschide ușa unui nou tărâm cu infinite Posibilități. Lucrurile fizice și lumești vin odată cu manifestarea prezenței, clarității mentale, responsabilității, integrității, iubirii, compasiunii, recunoștinței, răbdării, pe care le avem toți în dotare.😊 Ceea ce faci este ceea ce face întregul Univers, în locul pe care tu îl numești Aici și Acum. Tu ești ceea ce face întregul Univers, așa cum un val este ceea ce face întregul ocean.

Nu te-ai născut să dansezi pe un cântec interpretat de viață.

Tu ești dansul în sine.

Tu creezi fiecare moment al existenței prin puterea gândurilor tale și poți să manifești tot ce îți dorești.

Tu ești Creatoarea vieții tale.

În fiecare moment tu Creezi prin gândurile tale.

Fă din viața ta o operă de Artă.

Cu iubire infinită,

Anna Devī

Fericirea este singurul lucru care se multiplică atunci când o împărtășești!            

Dacă acest conținut a făcut o diferență pentru tine, dă-l mai departe și femeilor din viața ta!

Leave a Comment