Viața începe în apă

Din cele mai vechi timpuri, apa a fost considerată sacră, fundamentul unei vieți armonioase. Să ne amintim că suntem apă în proporţie de 70%, deci putem spune că iubirea faţă de apă este chiar iubire de sine. Atunci când hidratarea cu apă bună completează alimentația echilibrată și claritatea în gândire, te bucuri de sănătate, energie și vitalitate. Toate femeile își doresc să își mențină tinerețea și vitalitatea, dar nu multe știu faptul că îmbătrânirea este un proces normal și că degradarea și uzura excesivă a organismului poate fi prevenită prin consumul de antioxidanți.

Eu sunt martoră la adevărate miracole de autovindecare a celor care au aplicat această rețetă, împreună cu un sistem de autoapărare împotriva emoțiilor negative. Cu cât ești mai bine cu tine, corpul te ghidează pas cu pas. Din acest motiv, este foarte adevărat faptul că hidratarea optimă este cheia spre vitalitate și longevitate, dar acest lucru nu se întâmplă eficient în urma consumului oricărei ape.

Există câteva aspecte importante prin care Apa Kangen se diferențiază de celelalte tipuri de apă. Simt zilnic beneficiile și schimbările pozitive ce țin de starea mea psihică, emoțională, energetică, vibrațională și nu în ultimul rând schimbări ce țin de fizic (printre acestea se numără și îmbunătățirea aspectului pielii). Pielea, cel mai mare organ, se întinde pe cea mai mare suprafață a corpului nostru și are multe funcții importante. Aspectul acesteia ne poate indica multe informații despre starea de sănătate a organismului nostru, semnalizându-ne schimbările pozitive, cât și cele negative. Din acest motiv sunt foarte atentă cât de hidratată, catifelată și elastică este pielea mea.

Sănătatea este și va fi întotdeauna o alegere personală.

Boala este strigătul de durere al corpului tău, prin care îți arată un dezechilibru și faptul că ai uitat de nevoile lui. Atunci când se instalează în corp o boală, mintea, corpul și sufletul nu se află în uniune, iar acest dezechilibru emoțional poate avea consecințe grave asupra sănătății. 

În organism apa trebuie să fie alcalină, bogată în electroni. Din păcate, aproape toată apa aflată la îndemână este acidă, iar asta va face corpul tău acid și va declanșa întreg ciclul de acumulare al grăsimilor, pentru autoapărare.

Argumentele care m-au convins să achiziționez aparatul K8 sunt beneficiile medicale ale apei ionizate Kangen, care au fost recunoscute oficial de guvernul japonez încă din anul 1965:

  • ALCALINIZEAZĂ – este Antiinflamatoare și face posibilă respirația celulară corectă și asimilarea substanțelor nutritive în întregul organism.
  • DETOXIFICĂ – elimină materialele de obstrucție, iritante, stimulatoare de mucus, metale grele și favorizează digestia.
  • OXIGENEAZĂ SÂNGELE – asta înseamnă creșterea nivelului de energie și vitalitatea celulelor mult mai rapid decât orice alt tip de aliment, cu un efort digestiv redus.
  • ACCELEREAZĂ METABOLISMUL – activează flora bacteriană și intestinală.
  • SLĂBEȘTE – elimină excesul de kilograme și crește viteza de ardere a grăsimii depozitate în țesuturi, potolește foamea datorită conținutului de minerale alcaline și elimină grăsimea viscerală (de pe organe). Aspectul pielii și al tenului este îmbunătățit, iar funcțiile organismului funcționează corespunzător.
  • DIZOLVĂ REZIDUURILE ACIDE din țesuturi care îngreunează procesele celulare și regenerează celulele, întărind sistemul imunitar.
  • TERAPEUTICĂ – conform studiilor, apa Kangen are efect terapeutic, iar integrată într-o dietă adecvată aduce mari beneficii stării de sănătate.

Cum se bea apa Kangen™?

Este recomandat ca toți cei care aleg să bea apa Kangensă înceapă prin a bea apă cu pH8,5, aproximativ 2-3 săptămâni. Pentru hidratare optimă, recomand 30 ml/ kg corp pe zi. Dacă ai o muncă fizică solicitantă sau faci activități fizice intense, recomand 50 ml/ kg corp pe zi.  

Din experiența mea și a celor care consumă 50 ml/ kg corp de apă Kangen pe zi, nivelul de energie crește imediat. După ce ai băut cu succes cantitatea recomandată de apă cu pH8,5 timp de minim două săptămâni, atunci poți crește nivelul pH-ului apei până la 9,0. Continuă să bei cantitatea de apă recomandată zilnic (30- 50 ml/ kg corp) la această setare a pH-ului timp de cel puțin încă două săptămâni. După, poți alege să crești nivelul pH-ului apei până la valoarea de 9,5 și ulterior să alternezi în funcție de nevoile tale.

Eu de 3 ani beau numai apă cu pH9,5 în timpul zilei, doar înainte de somn beau 1 pahar cu pH8,5. Apa Kangen™, fiind bogată în oxigen, îmi dă prea multă energie înainte de somn, de aceea aleg să scad pH-ul.

Simptomele de „curățare”

Simptomele de „curățare” sunt cauzate de obicei de corpul care eliberează toxine stocate și deșeuri acide. Dacă ai orice tip de simptome de „curățare” (cum ar fi: dureri de cap, erupții ale pielii, eliminări dese, etc.) atunci când începi să bei apa cu pH 8,5, crește cantitatea de apă pe care o bei, pentru a ajuta la neutralizarea și eliminarea toxinelor din corp. Dacă ai aceste simptome imediat după ce ai crescut pH-ul apei, revino la ultima setare de pH pe care ai putut să o bei fără a experimenta aceste simptome și crește cantitatea de apă pe care o consumai, până când aceste simptomele de „curățare” se opresc.

Același dispozitiv care produce apa Kangen, are 7 tipuri de apă cu pH diferit, utilități și proprietăți multiple, pe care le folosesc zilnic în cele mai creative și benefice moduri.

Am scris în articolul următor despre cum arată o zi din viața mea cu Apa Kangen.

Te îndemn să ții toate aceste aspecte în armonie, pentru că sănătatea este prima bogăție a corpului, minții și sufletului!


📌Vrei să devii ambasador Kangen? Programează o ședință 1:1 azi! (click aici)

 

Leave a Comment