Vindecarea ta este cheia spre o viață extraordinară

Una dintre cel mai profunde dorințe ale noastre, ca femei, este să fim văzute, apreciate și iubite. Să ni se admire frumusețea, sensibilitatea, feminitatea, creativitatea, înțelepciunea, mișcările suave ale corpului și modul unic în care dansăm grațios cu viața.

Ai uitat să te mai bucuri de viață pentru că te-ai deconectat de la plăcerea de a fii femeie. Te-ai deconectat de corpul tău, de emoțiile tale și acționezi ca o “mașină de făcut” sufocată de conversația “nu am timp”. În copilărie, în momentul în care te arătai așa cum ești, autentică, ți s-a spus că nu e bine ceea ce faci. Atunci, ai asociat “a fi văzută” cu a face ceva greșit, interzis și murdar. Așa ai învățat să porți o mască, să pari dură, puternică, independentă, din frică să nu te mai simți rănită. Ai ales să te deconectezi de emoțiile, nevoile și dorințele tale, să îți pui un scut puternic sperând că o să te protejeze de suferință. Ai ales să compensezi prin diplomele care îți umplu acum pereții, cu singurul scop de a “fi văzută” și apreciată.

Te invit să pornești într-o călătorie de explorare a rănilor nevindecate, care te opresc să îți dai voie să fii văzută cu adevărat, tu cea autentică, fără măști, titluri și concepte, prin care încerci să ascunzi toată suferința care te sufocă. Întoarce-te la fetița ta interioară căreia îi e frică să fie văzută. Observă-ți rușinea, vinovăția, critica, rănile, care vin din frica a fi văzută.

Astăzi știu că povestea divorțului părinților mei pe care mi-am spus-o atâția ani, nu era reală, la fel ca toate gândurile de trădare și abandon pe care le-am hrănit ani de zile. Din perspectiva tatălui meu, lucrurile se petrecuseră de fapt invers. Când tatăl meu a plecat, el nu m-a abandonat. Nu a putut să mă vadă cu adevărat pentru că el își ducea cu greu propriile lupte interioare. El a fost atât de prins în propria lui dramă și durere încât nu a putut să fie prezent la suferința mea. Nu a putut să mai simtă iubire pentru mine, căci el simțea atunci doar durere. Nu a putut să mă privească în ochi pentru că nu se putea privi nici măcar pe el din cauza suferinței. Pentru a mă putea vedea pe mine cu adevărat, el ar fi trebuit să fie dispus să simtă toată durerea care venea la pachet cu faptul că a plecat din viața noastră. Dar era mult prea dureros, așa că el a ales să își blocheze emoțiile și a plecat mai departe cu un scut puternic în jurul inimii, pentru a face față suferinței. Astăzi știu că plecarea lui nu are nicio legătura cu mine. Relația părinților mei a fost despre ei și nu despre mine. Acum știu că bărbații din viața mea nu sunt tatăl meu care credeam că m-a abandonat și respins.

Te invit acum să notezi în jurnalul tău tot ce simte fetița ta interioară rănită. Scrisul deblochează energia blocată în jurul acestor povești în care ești înțepenită și te opresc să trăiești o viață autentică. Când simți că ai eliberat toată durerea care te ține blocată în poveștile trecutului, îmbrățișează-ți cu iubire fetița interioară. Spune-i în ce fel o vezi, în ce fel ești dispusă sa fii acolo pentru ea. Spune-i în ce moduri îi poți fi de folos și că poate avea încredere în tine. Spune-i că e în siguranță și onoreaz-o cu iubire necondiționată. Onorează-i fricile, durerea, rănile, singurătatea și suferința pe care a simțit-o atât de mult timp. Oferă-i toată iubirea și acceptarea de care ea are nevoie ca să se vindece. Prin vindecarea fetiței tale interioare, te reconectezi cu femeia autentică care ai fost întotdeauna. Cu dorințele cele mai profunde ale acestei femei Magice. Cu dorința ei de a fi văzută cu adevărat, privită cu admirație și cu iubită.

Dă-ti voie să te reconectezi la ceea ce îți aduce plăcere. Dă-ți voie să TE VEZI cu adevărat, în toată măreția ta. Atât fetița ta rănită cât și femeia autentică au nevoie să fie VĂZUTE. Dar pentru a putea fi văzute de către ceilalți, ele au nevoie ca, pentru început, să fie văzute și onorate de tine. Începe acum să îți oferi toată iubirea pe care îți dorești să o primești de la ceilalți. Dă-ți voie să ÎȚI VEZI nevoile, dorințele, visurile, darurile pe care le ții ascunse prin care poți să faci o diferență reală în jurul tău. Reconectează-te la dorința și plăcerea de a TE VEDEA, de a te bucura de tine și de toate darurile vieții, de a te iubi în cel mai profund și împlinitor mod cu putință. Începe acum să TE VEZI, pentru a putea fi mai apoi văzută cu adevărat și de către ceilalți.

Atunci când tu TE VEZI, vei oglindi un bărbat autentic care TE VEDE cu adevărat. El îți vede puterea fără să fie speriat de ea. Îți vede vulnerabilitatea pe care o ocrotește și o conține cu iubirea lui necondiționată. Vede toate darurile feminine și se abandonează complet în ele. Vede puterea ta de a muta munți din loc și alege să îi mute împreună cu tine. Vede femeia din tine care se dăruiește complet, îl onorează și e acolo pentru el… necondiționat. Vede dorința și pasiunea din tine, vede iubirea infinită pe care o ai pentru întreaga lume și puterea ta de a vindeca lumea prin iubirea pe care o dăruiești.

Dacă vrei să trăiești o viață extraordinară, dă-ți voie să fii VĂZUTĂ!

Leave a Comment